asi by som chcel oboje rovnako, lenze to sa sklbit neda...skor usadit sa a rodina...ale keby mam tolko penazi co on a neviem co od dobroty, bohvie ci by som nerobil to iste, tazko to sudit z pohladu "divaka" ...sa to nezda ale s peniazmi mozu prist problemy
do úvahy pripadá este možnosť, žiť ako on - peniaze , dom na plazi, 20 stripteriek na dome...ale drogovu závislosť vynechať ale zas na druhej strane bez tých jeho povzbudzujcich preparátov by možno človek skôr take úlety nemal
@tomiq254 deti su to jedine co tu po tebe ostane.. tvoje geny..charlie sheen skutocny ma myslim 3 alebo dokonca 4.
tazko povedat.. ak by existoval clovek ako charlie v dva a pol chlapa urcite by bol vo vnutri velmi osamely a trpel depresiami a mohol by mat penazi, alkoholu, drogu a sexu kolko by len chcel
jasne ze Charlie podla mna to je idealny zivot peniaze, chlast , zeny obcas laska ktora sice nevydrzi ale potom to sklamanie zazenie stetkami a proste nekonecna sranda no kto by tak nechcel zit ?
@hadimistr blbost mal by predsa sialeneho brata , pripeceneho synovca , super pomocnicku v domacnosti , zabavnu mamu ktoru by sice nemusel moc ale nevadi a dalsich plno ludi okolo seba co by mali radi jeho a on nich ... a urcite existuje dost ludi podobnych nemu co sa maju celkom dobre
@hadimistr alebo poviem ti to takto radsej by si bol chudak co je rad ze je rad cize nema prachy na rozhadzovanie a nema ani sex ani vztah ani dom na plazi ani nic podobne len ten chlast obcas alebo by si bol radsej taky typ cloveka ako Charlie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tazko povedat.. ak by existoval clovek ako charlie v dva a pol chlapa urcite by bol vo vnutri velmi osamely a trpel depresiami a mohol by mat penazi, alkoholu, drogu a sexu kolko by len chcel
suhlasim
ale rked uz, tak adsej sa usadit
nepreferujem rychle zmeny a kratke "vztahy"
Chudoba je najlepsi ucitel
ale v podstate sa stotoznujem s tvojim nazorom ...