@charliesobaka živý a poviem ti aj prečo, písala som o tom v sočke tak ti to skopčim: Je ekologickejšie mať na Vianoce jeden z tých živých stromčekov, ktoré sú na tento účel vypestované, ako stále kupovať nové umelohmotné napodobeniny. Drevo zo živých stromčekov sa po uplynutí Vianoc môže použiť na spálenie, ale výrobou umelých stromčekov sa len zbytočne hromadí viac a viac odpadov.
my máme umelý stromček už nejakých 15 rokov...stále ten istý..a nemenila by som, pretože ma neskutočne baví ho každý rok skladať a vôňu nám nahrádza ihličie, ktoré máme hádam vo všetkých vázach v dome
Dakujem vam za komenty Ale rozhodla som sa, ze tento rok (ako kazdy rok) kupim zivy stromcek Viem, nicim lesy, ale tu vonu nenahradi nic! mozno Air Wick
Umelý. Ale teda nie len na jeden rok, ale až dokým ho to úplne neskolí. Pokojne aj desaťročie.
A to hlavne preto, že mne by bolo ľúto nechať odrúbať strom, ktorý už niekoľko rokov rastie, len pre nejakých pár týždňov. :/ A na drevo by sme ho my doma určite nevyužili, takže... No jednoducho škoda stromčeka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a máme umelý
ale nám hrozí, že tento rok asi budeme musieť kúpiť umelý lebo zo záhrady sme už živé minuli :/
umelý je praktickejší
budem rád ak budeme mať tento rok aspoň nejaký stromček
» www.boredpanda.com/diy-christmas-t...
A to hlavne preto, že mne by bolo ľúto nechať odrúbať strom, ktorý už niekoľko rokov rastie, len pre nejakých pár týždňov. :/ A na drevo by sme ho my doma určite nevyužili, takže... No jednoducho škoda stromčeka.