@dee99 tak ja mám asi silnejší žalúdok......mne napr. ani nevadilo pozerať, keď sme ho zabíjali a sťahovali z kože (ocino ho chytil za uši, sekol po väzoch aby netrpel a keď sa prestal mikať, tak napichol ho za spodné labky na háčiky a počkali kým vytečie krv, a ptm ho stiahol ocino z kože )....ale tak to bolo vtedy, keď sme ich ešte chovali......teraz už len sem-tam už z vyššie spomínaného Alberta
@salkoo tebe príde nechutné zjesť napr. jaternice alebo klobásu (to sú črevá) alebo držkovú polievku (priznám sa, nvm čo to konkrétne je a odkiaľ, ale tiež viem, že je to niečo z vnútra)??? neútočím, len sa normálne pýtam
starí rodičia chovajú zajace keď sme u nich, tak ich máme dosť často.. ale babka ho vie perfektne spraviť. úplne jemné, chudé a dobre okorenené s brusnicovou omáčkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
» www.mimibazar.sk/recepty.php?id=...
Ja najviac milujem plneného králika a vývar z králičích hláv.....to je proste mňam
teda, ak by to nebol králik, kt. bol predtým mojim milovaným domácim zvieratkom
@salkoo čo je na tom nechutné????
OK, humánnejší chovatelia ich nechávajú sa vybehať a napásť.
@fluptak to je zmes vsetkeho, co v zvierati najdes
» www.birdz.sk/webka/tomias/fo...