Vždy, keď si straaaaaašne chcem pozrieť nejaké video, čo som našla IBA na youtube, tak mi vypíše, že: „Toto video není dostupné ve vaší zemi.“ Tak to čo je za sračku?! Akože prečo, zato, že mňa, nechápem ako, začalo len tak samé od seba zaraďovať k Česku,
Ale teraz som síce asi došla na to, že keď si dám skopnúť link na to a dám stiahnuť to video, tak ide, ale nejak jednoduchšie, aby to šlo normálne prehrať tam, by sa hodilo...
aj mne to robi a jako naschval ked surne zhanam naky song akoze nechapem co s tym je a ked to prehodim ze zem anglicko alebo USA tak tez to vypisuje ze neni pristupne tej zemi...zato ze som newiem odkial mam zakazane to pozerat?
bud cez proxi alebo su take stranky kde skopirujes odkaz z youtube a tam sa ti to video spusti alebo proste skusis najst inde. a kdajinu urcije podla IP adresy a provajdra
Ale sú to fakt kkti, že to blokujú, akože obyčajné nepodstatné hudobné videá a bloknú to?! To sú fakt choré amícke „mozgy“ (lebo amíci mozog nemajú)! Rozpárať ich zaživa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale teraz som síce asi došla na to, že keď si dám skopnúť link na to a dám stiahnuť to video, tak ide, ale nejak jednoduchšie, aby to šlo normálne prehrať tam, by sa hodilo...
Kurník, ale to sú magori! Však to je diskriminácia! Ja keď budem diktátor, tak ich vyvlastním!
klop-klop boha
@26 Jo, skúsim to potom, dík.