Ahojte mala som hnedé vlasy svetlejsie. Do toho som si ale nafarbila vlasy s schwarzkopf color expert 4.0 Chladná hnedá.... chytilo mi to úúúplne do čierna. Má niekto skúsenosť s touto farbou? Vymýva sa rýchlo? ĎAKUJEM
Nepoužívaj tu značku. L'Oréal farby si radšej dávaj. Budeš chvíľu tmavá, ja som ich používala a mne sa dosť rýchlo vymyli ale ja umývam vlasy každý deň.
Na obal farieb nikdy nepozeraj je to skor o cisle a zlozeni ..musis vediet ze hnede farby chytia na cierno a to vacsinou ked je podklad velmi svetly a ked sa zmyvaju tak su do cerveno oranz9va....co je podla mna pri chladnej pleti pekny nesulad... vzdy pouzivaj svetlejsiu farbu aj o dva odtiene a chyti ti na zelane ..teda aspon ja som vtedy bola spokoja
Ja uz vlasy nefarbim ..ale mam este asi 10 cm odrasty vyzera to ako ombre
A ak ti nesedi cierna ..skus color remover ..ale daj pozor lebo moze ti to spalit vlasy..ja som to skusala tiez pri ciernyh vlasoch a potom mi ostali skoro oraanzove a potom som nalozila este inu svetlejsiu farbu..tak vtedy som uz citila ze je zle a palila ma cela hlava ..takze pozor aj s tymi removermi
@adka25 vsetky Schw, tie z obchodov teda, su podla mna zle, vyskusala som par a vsetky boli nahovno, za mna najhorsia farba (plus kadernicka mi povedala, ze najhorsia je Syoss, kazdopadne obe su podla mna odpad . Ja celkovo ten znacke neverim
Ja som pouzivala Loreal za cias ked som si farbila vlasy a potom som presla na Bes (drahsie a daju sa kupit len na nete) tie boli ok
@nikkaaa Ja som minulý rok skusila ružovú a fialovú od Schwarzkopf a boli práveže v pohode (až na to že sa mi trošku na spodných vlasoch zažrali), ale pekne sa v podstate vyumývali a neboli tak zničené tie vlasy
celkovo vsetky pripravky ktore su za nizsiu cenu, ci sampony, farby hocico takto dostupne od tychto znaciek v dorgeriach nie su dobre a celkovo pre vlasy zdrave
zalezi od toho ake mas vlasy, ak ich mas kvalitne a odolne tak im ani taketo farby neuskodia, moje sa lamu a su jak seno tak ja si nemozem dat hocico
a take farebne som tiez neskusala tak nvm
@adka25 prepáč podľa mňa dosť ncioa valsy, flakato nafarbila, rýchlo sa vymyvaju, čudné odtiene také umelé... No ja ich nemám rada. Keď si vezmeš tak aj väčšina kaderníkov používa L'Oréal... Ja už by som inú nedala na hlavu no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
najhorsia znacka farieb na vlasy ever podla mna, mne aj vlasy z nej vypadali
tipujem tiez tak 2 mediace kym to zlezie trosku, ale farba ako taka sa nevymyje snad nikdy cela aj ked je to sampon D
Ja uz vlasy nefarbim ..ale mam este asi 10 cm odrasty vyzera to ako ombre
Ja som pouzivala Loreal za cias ked som si farbila vlasy a potom som presla na Bes (drahsie a daju sa kupit len na nete) tie boli ok
zalezi od toho ake mas vlasy, ak ich mas kvalitne a odolne tak im ani taketo farby neuskodia, moje sa lamu a su jak seno tak ja si nemozem dat hocico
a take farebne som tiez neskusala tak nvm