Ako bojujete proti zlej nálade? Takému pocitu, že sa vám nič nechce a jediné čo si želáte je byť neviditeľný alebo na chvíľku zmiznúť z povrchu Zeme...
dnes som to vyriešila racionálne - premohla som sa. zdravým rozumom som usúdila, že jediné, čo mi spôsobí lepšiu náladu je spraviť tie veci, čo sa mi nechceli robiť. a som spokojnejšia.
Ak som sama alebo nemôžem byť s niekým, s kým sa cítim dobre, tak si pustím svoju obľúbenú hudbu. Ak je už večer, zapnem nočnú lampu a snažím sa odviesť si od toho pozornosť napr. dobrými pozitívnymi blogmi alebo vtipnými videami
keď sa mi nič nechce a mam niečo spraviť, ale počká to, tak buď kašlem na to a spravím to na druhý deň, alebo sa premôžem a spravím to hneď... a keď sa takto premôžem tá nálada ma hneď prejde.. a je to fajn
zarucene pomaha: Spomen si na nejaku peknu, alebo veselu prihodu, ktoru si zazila a povedz si ju nahlas, najlepsie so vsetkymi detailami kt. si pamatas.Uvidis ako fajn sa budes potom citit
ak je to fakt zle tak sa rozplačem.. niežeby nasilu väčšinou to ide zo mňa prirodzene a to mi pomôže dostať zlé veci zo seba von.. inokedy mi pomôže jedlo a dobrá hudba..
asi fakt človek, pri kt. na 100% vieš, že ťa rozveselí. Ani ja nemám takých mnohých, ale tí, kt. sú takí, tak majú úspešnosť veľmi vysokú A keď to nie je možné, tak sa do toho zahĺbim Proste aj zlá nálada je nálada a vtedy si najradšej "vypisujem" pocity na papier
@vulgarna a vieš, že máš celkom pravdu? ...najhoršie je lutovat sa a premýšľat ako je všetko zlé...skusim sa inšpirovat a prinutit sa k niečomu...ale ani tá hudba či tvorenie niečoho mi neprídu ako zlé napady
@nicmanenapada ak sa podarí tak dáme obed... bolo by to fajn
tak hudba mi najviac pomáha, alebo sa pozhováram s niekým normálnym, dlhé večerné prechádzky, plač, a najčastejšie vtedy píšem aj blogy....negatívne myšlienky musia ísť von...
@lubobs ja som sa to tiež chvíľu učila praktizovať. teraz som sa donútila, lebo v tomto prostredí je moja schopnosť zmanipulovať sa zásadnou. stojí na nej totiž moje psychické zdravie. takže čisto pud sebazáchovy
@malcharek tak to máš podobný liek ako väčšina ľudí...lebo čo som si čítala, tak najväčšie množstvo ľudí odporúča najmä hudbu potom čas s priateľmi, a tiež sú tu aj varianty typu - nebojuj, využi vo svoj prospech a tvor alebo také, že nebojuj ono to prejde samo...
@joelina aj ja to poznám, možno nie v takej miere...ale moje gény zvyknú preferovať sabotáciu......mám info, že je to dané....a len veľmi málo "ľahkovahovníkov" má tendenciu postaviť sa na odboj
NEdávam to najavo , alebo len proste si spravím horúcu čokoládu zalahnem a nechám prúdiť myšlienky ku ktorým nechýba hudba . Tá ma dokáže hocikedy postaviť na nohy .. Vtedy keď mám zlú náladu najčastejšie počúvam Khoiba a Portishead ..
Napíšem absolútne nelogický blog, v ktorom nikto okrem mňa necíti to, čo som cítila pri písaní (a pri čítaní sú väčšinou úplne iné pocity). Potom mám pocit, ako keby to, čo ma trápi, bolo schované niekde v hlbokých zákutiach inotaju a je mi trochu lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@majusssska a nevadí ti, že tým pokazíš ovzdušie doma? len tak pre nič za nič?
inak, hudba, blog, kniha či rozhovor s priatelmi mi prídu ako super rady ale dnes mi to akosi nezaberá...
@vlcica1989 sama vieš, že na sex nemám nikoho a dobré pivo mám prte daleko :/
nerobit proti nej nič - tak v tom som dobrá...lenže v tomto počasí ma nebaví byť stále zamračená a tá zlá nálada prichádza akosi sama od seba...
Najhoršie je len tak odfukovať z ničnerobenia a premýšľať nad nespravodlivosťou sveta.
@nicmanenapada ak sa podarí tak dáme obed... bolo by to fajn
@heidi dakujem mocne! ešte stále zaberá!
prosto keď nemusí, nemá potrebu niečo, niekde
Ak mám takúto nanič náladu, väčšinu trvá cca len tie dva-tri dni.