nemyslíš vážne so striebrom...a čo si predstavuješ nakúpiť zlaté prstene retiazky či čo??? pokial chceš čiste zlato,tak obchoduje sa s investičným zlatom...a tam hodnota jednej unci je 1036€čiže tak,a hodnota zlataa nikdy neklesne niako extra rapídne dole je pravda že su vykyvi ale nie niako velmi...
nechapem ako co si tym chces dokazať,za prve striebro nema ziadnu hodnotu...za druhe človek co chce investovať do zlata....nebude pisat na niake nastrocné forum taketo veci...co velke % ludi ani nevie ze daco take je...a investuju ľudia čo už majú daky kapital,a nie že akurat nato len tak tak naškrabu...takže v kocke asi tolk
podľa mnohých zdrojov hodnota striebra bude rásť, keďže v skutočnosti sa ním neskutočne plytvá, dnes je ho oveľa menej ako zlata, ale jeho cena je umelo držaná nízko... o opaku ma nikto nepresvedčí takže do ďalekej budúcnosti by možno striebro bolo dobrou investíciou ale dnes je istotka zlato
pokial viem striebro rast nebude....a s uplnee banalnych dovodov,zo striebra sa vyraba bežné veci...ako su cd dvd,zrkadla,taktiež si sa na fyzike ucila urcite ze striebro je vyborny tepelny vodič...takže v praxi co si povedala by znamenalo ze vsetko sa predraži???? takto mam chapat??? striebro sa vacsinoou vyraba priemyselne čo zlato asi tažk popripade s primesami...a striebra v prirode je uz daaavnoo velmiii maleee mnozstvoo a zlato ma preto taku hodnotu...to je historia....odjakživa sa razili zlate mince,centralne banky boli kryte zlatom.
@fixa troška rozmyslaj keby dostaval take peniaze tak sa stretava s inymi ludmi...a nebude tu hnit na niakom fore...a taketo veci by uz davno ovladal a bud realny a ruku na srdce ze to co si vypotil tak je debilita najvacsieho zrna pozri sa kde zijes a potom rozpravaj take veci
Či zlato alebo striebro, záleží od toho, koľko € máš k dispozícii, predsa len za rovnakú sumu kúpiš o dosť viac striebra ako zlata a teda aj náklady na skladovanie stúpnu.
Inak vývoj cien zlata a striebra majú veľmi podobný graf, takže viacmenej je z tohto hľadiska jedno, čo kúpiš.
Či sa to oplatí? To ti dnes nikto isto nepovie, každopádne cena klesá už dosť dlho a správne sa má kupovať, keď cena klesá, takže ja by som povedal, že je správny čas. Treba si ale uvedomiť, že na zlate a striebre nezarobíš v krátkodobom horizonte, keďže rôzne tehličky, mince sa predávajú s obchodnou prirážkou, pri striebre je dokonca aj daň. Zlato a striebro ti skôr uchráni úspory pred infláciou, takže nejaký veľký zárobok nečakaj.
najlepsie kurzy ma v dnesnej dobe Platina zlato a diamanty hodnota zlata a diamantov sa trochu kolise ale platina je viacmenej stabilna no mysli na to ze ked investujes tak trebars ty uz nemusis mat z toho nic ale mozno tvoje deti by to potrebovali takato investicia je dost dlhodoba zalezitost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A k otázke, takisto si myslím, že nie si na správnom mieste na tento druh rozhovoru.
To by bol slušný kapitál za 19 rokov, či nie?
@hanka12 Hmm, ty sa mi začínaš páčiť dievča
Inak vývoj cien zlata a striebra majú veľmi podobný graf, takže viacmenej je z tohto hľadiska jedno, čo kúpiš.
Či sa to oplatí? To ti dnes nikto isto nepovie, každopádne cena klesá už dosť dlho a správne sa má kupovať, keď cena klesá, takže ja by som povedal, že je správny čas. Treba si ale uvedomiť, že na zlate a striebre nezarobíš v krátkodobom horizonte, keďže rôzne tehličky, mince sa predávajú s obchodnou prirážkou, pri striebre je dokonca aj daň. Zlato a striebro ti skôr uchráni úspory pred infláciou, takže nejaký veľký zárobok nečakaj.