To fakt nikto nechce elektroniku, chladnicky, pracky, televizory, iphone 7 atd.. veci nad 300e? vedel by som vybavit zlavu, nic v tom nieje, komplet s blockom a zarukou jedina podmienka peniaze vopred- preto len vychod SR(KE,PO,VT)
peniaze vopred jediná podmienka ale zároveŇ aj jediný problém, ťažko ti niekto uverí kamoš, takto to nefunguje
Ak nejaké zľavy na elektroniku alebo nejaké spotrebiče, mobily, pc a podobne tak odporúčam » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Zadáš kód a zľava je hneď aktivovaná pri nákupe, nemusíš veriť žiadnej tretej osobe, ešte k tomu na internete
@bajom tak daval som to len pre známich, ale nikto nemal peniaze po vianociach. Takze vybral som ucet a vykupil som pre seba co som mohol a ostatne veci budem predavat. Cize ak by niekto mal zaujem o Iphone 7 128GB tak budem mat 4ks za dobru cenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ak nejaké zľavy na elektroniku alebo nejaké spotrebiče, mobily, pc a podobne tak odporúčam » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Zadáš kód a zľava je hneď aktivovaná pri nákupe, nemusíš veriť žiadnej tretej osobe, ešte k tomu na internete