Zľavnené cestovné pre žiakov stredných škôl (SŠ) sa v školskom roku 2010/2011 poskytuje od 1. septembra daného roku maximálne do 31. augusta nasledujúceho roku, s výnimkou žiakov maturitného (záverečného) ročníka, ktorým sa preukaz vystaví s platnosťou do vykonania záverečnej skúšky, max. však do 30. júna.
@majom ale ty myslis zeleznice som si myslela ze busy lebo viem ,ze aj tie platia niektorym len do teraz..(co tiez nechapem .. tak potom nic som si to nevsimla , na to som nikdy nemala zlavu
ja za listok do prahy a spet platim 65 eur a este ma pan sprievodca oznaci za chamtiveho a pyta si 12 eur za to, ze som pouzil vankus a perinu z 3. lôzka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zľavnené cestovné pre žiakov stredných škôl (SŠ) sa v školskom roku 2010/2011 poskytuje od 1. septembra daného roku maximálne do 31. augusta nasledujúceho roku, s výnimkou žiakov maturitného (záverečného) ročníka, ktorým sa preukaz vystaví s platnosťou do vykonania záverečnej skúšky, max. však do 30. júna.
@nixxina a maturovala si tento rok?
@semhamforas zmaturoval som dobre
a od ŽSR je to totálka kktina... pretože sme žiakom školy, a všetci nás tak berú, len oni nie...