Keď som bola ešte malá a poslušne chodila do jazykovky tak raz mi niekto ukradol šnúrky z topánok FAKT! a včera mi niekto v škole z lavice šlohol kalkulačku, akože dva dni pred školskou z matiky na ktorej bude štatistika?!.. a ako to mám počítať?.. zlat
Peňaženku, rôzne kúsky oblečenia, asi 10 mobilov a taštičku so šminkami :/ :/ :/ Tá ma mrzí najviac keďže som mala väčšinu vecí od MAC cosmetics, čo v košiciach nikde nezoženiete...nechápem čo za chudera to spravila :/... fuj ja by som nepoužila ani kamarátkin lesk na pery a nieto ešte cudzí :/
to mi pripomenulo časy, ked sme chodili na angličtinu do inej triedy a v nej sme zjedli zopár desiat a vypili zopár fľašiek vody..... chudáci druháci (no čo, my sme boli štvrtáci a štvráci môžu všetko) nie @iwuanka ?
alebo raz sme našli taký zošit, v ktorom boli popísané samé perverzné veci a tak sme im pomohli dokončiť nevypísané stránky, dokresliť nedokončené obrázky a pod.
@e12 v tom zošite bol nejaký vajčak ne?? či niečo s bujakom?? sa nepamätám... sme si to mali nafotiť.... ale nechali sme tam odkaz, že barz dobra desiata bola.... tam sme tiež jeden rožok zjedli aj s Raubym.... bože to boli časy....
V tomto ti nepomoze asi ziaden ucitel. Jednoducho si treba najst sposob ako mat veci pod dozorom. Mne na zakladke este ako spuntovi mizlo vsetko mozne, ale napr. na strednej uz bol klud.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ešte učiteľka mi zobrala sveter .. ale vrátila mi ho na ďalší deň
ale je to take, ooo, take krasne!!!
@ved_ty_vie š_kto
A tiež učebnice, pero a album.
alebo raz sme našli taký zošit, v ktorom boli popísané samé perverzné veci a tak sme im pomohli dokončiť nevypísané stránky, dokresliť nedokončené obrázky a pod.
telesnu,tenisky..a inac pera ale to sa neda povazovat za kradez