Brno: dnes, ako som vychádzala z podchodu pri stanici, obzrela som sa a malá Rómka (hej, budem slušná) už držala moju peňaženku v rukách. Zakričala som na ňu, nech mi ju už aj vráti. Podala mi ju so slovami, že mi len vypadla (iste, zo zavretej kabelky!)&
@aguri500 zrejme to o vymazani prispevku predpokladas na zaklade toho, ze ti niekto uz vymazal mozog. Prispevky tu nemazu, iba ak cele fora, hoci taketo mudre ako bol tento tvoj by veru mohli.
prednedavnom som isiel okolo zastavky kde jeden predaval (teda vravel ci nechcem zadarmo) vonavku a uz z podstati som ho obchadzal a odvetil ze by som bol sprosti a nasledne ma nazval debilom a potom som 30sec rozmyslal preco ma nazval debilom a dalsich30sec som mu zacal nadavat do debilov nech si nemysli ze moze ludom nadavat...
a chitit zlodejov tak to sa len mozem zasmiat im nic nemozu ani zobrat nakolko nic nemaju.... a dalsia poznamka ked aj ukradnu 80euro tak policia tiez nic nezmoze je to len priestupok a nic viac takze ak ho aj dostanu tak nic mu nemozu nema nic na zaplatenie ani zobratie...
a nakoniec veta:ale ved viete takichto pripadov mame spusta a ajtak im nic nemozme....
chcem sa spytat, s kamosom sme sa hadali, ze sa neda ukradnut vec (oblecenie) z obchodu, vraj to bude pipat, ale ked si to zoberes do kabinky a tu visiacu srandu, teda ten cip ci co toje tam povedzme kliestami ucvaknes a skontrolujes ci tam nieje ziadny ten ciarovy kod a pod. ? co si o tom myslite?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja by som to vyhadzoval z lietadla samozrjeme bez padaku do Rumunska by som im to vratil
ps slusnych nechat sak su to ludia
..kvak..
a nie nedá sa podľa mňa proti niektorým brániť...mnohí v tom už majú prax...stačí chvíľka nepozornosti a tvoja peňaženka alebo niečo iné môže byť fuč
@semhamforas : to cestovanie vlakom muselo byť veľmi príjemné
práveže toto nebola prvá skúsenosť s rómskymi spoluobčanmi... najhoršie je fakt to, že človek je bezbranný :/
@istsinka : tak to fackovanie by som si pozrela
@lochnessko : ty si také trdlo tak tú zbraň si pripíš na zoznam darčekov na Vianoce
@side3 : trubka, to máme obe potom to spolu oslávime
@quatrefoil ja som až o dva dni neskôr
a chitit zlodejov tak to sa len mozem zasmiat im nic nemozu ani zobrat nakolko nic nemaju.... a dalsia poznamka ked aj ukradnu 80euro tak policia tiez nic nezmoze je to len priestupok a nic viac takze ak ho aj dostanu tak nic mu nemozu nema nic na zaplatenie ani zobratie...
a nakoniec veta:ale ved viete takichto pripadov mame spusta a ajtak im nic nemozme....
tak aj takato je nasa ochrana na slovensku...
veď práve to ma najviac štve, že sa s tým fakt nedá nič spraviť?!