Podľa mňa si to priveľmi berieš k srdcu, neviem či týchto ľudí zaujímajú tvoje pocity ktoré prežívaš alebo to komentujú len z nudy. Podľa mojho názoru je to na mieste že sa takto cítiš ale daj si radšej otázku Stálo to za to ? áno nie si prvá a ani posledná, no a čo ? Svet sa nezrúti. časom to prestane tak bolieť, jednoduchšie : časom si na to zvykneš.
Prejde časom zober kamaratov a choď sa von porozprávať kúp dobru cigaru daj sa do kludu budeš to mať ešte dlho pred očami poznáme to raz nájdeš niečo prečo sa oplatí žiť či už je to baba nejaký koníček hlavne sa neopúštaj a posúvaj sa vpred
žiť! máš zlé obdobie? choď vonku behať tak, že nebudeš vládať stáť na nohách a zabudneš na zlé obdobie. A potom keď to prekonáš tak príde dobré obdobie, ale sprav niečo preto a buď k sebe dobrý..
aj keď to znie oterpane, povzniesť a preniesť sa cez to, silou-mocou lásku "nezabíjať" v tebe, nebojovať s ňou, lebo však aj tak nevyhráš a prečkať, kým príde iný komu, budeš môcť lásku dať a dostať aj späť...
Keby to každý riešil takto radikálne tak už na Birdzi nie je polovica ľudí.A ty by si si vzal život kvôli niekomu ktorý si potom bude užívať života?Aký by to vlastne malo význam odpratať sa niekomu z cesty za cenu vlastného života.Romeo a Júlia už dávno nie sú medzi nami.Hlavu hore,život ide ďalej.
chápem,ako sa cítiš...hm ..ja som si prežila niečo podobné a stále prakticky prežívam ..neviem,ako z toho celého von ...tiež som myslela takto radikálne,ale ..ono časom ...ten sprostý čas vyvolá v tebe niečťo také,že ti to bude úplne šuma fu(c)k ...čo sa deje ...a ak Boh dá ,nájdeš si aj inú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a inak odporúčam sadru alebo sekundové lepidlo
Akože no offence, láska vie byť kurva s prepáčením,
a terza akože nič, ale tak v prípade, že sa naozaj rozhoduješ "byť či nebyť", to akože sa pýtaš ľudí na birdzi?
Hej, daj si takú ľadovejšiu sprchu
inak keby sme sa vsetci odbachli,ti co sme sa sklamali a hned po prvom raze,tak by islo ludsto vymret!!!!
Podľa mňa si to priveľmi berieš k srdcu, neviem či týchto ľudí zaujímajú tvoje pocity ktoré prežívaš alebo to komentujú len z nudy. Podľa mojho názoru je to na mieste že sa takto cítiš ale daj si radšej otázku Stálo to za to ? áno nie si prvá a ani posledná, no a čo ? Svet sa nezrúti. časom to prestane tak bolieť, jednoduchšie : časom si na to zvykneš.
Dôvody na to sú.
No k tej tvojej... otázke?
Neviem presne, čo je to ´zlomené srdce´, no volím možnosť žiť.
Aj na to mám dôvody.
odporucam precitat Nevyslapanou cestou
presne viem.
chápem,ako sa cítiš...hm ..ja som si prežila niečo podobné a stále prakticky prežívam ..neviem,ako z toho celého von ...tiež som myslela takto radikálne,ale ..ono časom ...ten sprostý čas vyvolá v tebe niečťo také,že ti to bude úplne šuma fu(c)k ...čo sa deje ...a ak Boh dá ,nájdeš si aj inú