tak velka poduska a idealne este mensia, ale obcas sa mi lepsie spi bez nicoho takehoto pod hlavou .. a perina alebo teplejsi paplon, ked tak sa odkopem a tie ,,deky,, su slabe podla mna... v poslednej dobe sa mi fakt dobre spalo pod spacakom, spala som u spoluziacky a ta jej spolubyvajuca nepouziva paplon a zakryva sa len spacakom... viem, ze spacak dobre drzi teplo, ale ze sa mi bude pod nim tak dobre spat? Milujem spacaky!!!
no este je zima v noci ale ked bude teplejsie tak nechavam v noci okno otvorene vacsinou a mam normalyn taky tenky paplon vankus prelozeny na polku a na nom este jeden taky maly vankusik
otvorene okno je z hladiska feng shui velmi zla vec ale hej cez leto ho mavam otvorene inak by som asi zdochol... a inak nemam na posteli ziadne chujoviny, len tenky antialergicky vankus a perinu... mne byva v izbe teplo aj ked je v nutri 19 stupnov, takze spim vyhradne pod tenkym paplonom
moje zloženie postele: deka, paplón, vankúš, malý vankúš, ešte menší vankúš, plyšový maco, mobil a to je asi tak všetko no okno si nechávam otvorené iba v lete, keďže mám posteľ pod oknom, tak cez zimu by som asi zamrzla
Keď je vonku zima, vždy iba vyvetrám predtým, než idem spať, lebo pokiaľ by som nechala okno otvorené celú zimu, nadránom by ma prebudil chlad Cez leto je ale otvorené okno nutnosťou. A tiež zatvorené dvere. Robí mi veľké problémy zaspať v miestnosti s otvorenými dverami, necítim sa tak bezpečne.
V posteli mám inak paplón, veľký vankúš, malý vankúš, päť plyšákov a jeden taký podlhovastý vankúš, čo má takú tú výplň z akoby guličiek (snáď niekto vie, čo myslím), ku ktorému sa v noci túlim.
cez zimu: deka, prikrývka, merino prikrývka, 2x vankúš veľký (no je asi tak hrubý ako jeden vankúš), potom malý srdiečkový, malý kockatý a trochu väčší kockatý (s nimi obkladám mobil, aby nespadol na zem), potom veľký valcový vankúš (používaný len pri pozeraní telky) a veľký plyšový zajac, ktorý mi sedí pri nohách
cez leto: to isté, ale okrem tých troch prikrývok je len jedna tenká
a spím so zavretým oknom, s otvoreným iba cez leto, keď je teplo
dve tenke paplony, dve velke vankuse a male vankuse...a jeden velky medved(plysak) Niekedy spavam s frajerom alebo bez neho v mojej manzelskej posteli.
velky paplon pre troch, 4 velke vankuse, dva male. hot water bottle ked mi je zima na nohy. Spim na plachte a na matraci. Nemam otvorene okno pokial nie je teplejsi vzduch inak by som rano vstala s tak opuchnutym hrdlom, ze dovi - dopo. na nocnom stoliku vedla mna take mnoztsvo veci od vreckopviek, balzamov, fotky makcy az po knihy, sviecky, babika co mi drzi jewellery, telefon, oyster karta, ipod. to najlepsie na koniec: pali po mojom boku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
perina vankus ja
v stastnejsich dnoch nieci havinko alebo....spolocnost
Otvorené okno? načo aby ma niekto uniesol?
+/- na plachte ustlanicko z ovcej vlny
okno v letnych mesiacoch, inak staci vyvetrane a +/- 18°C
zatvorené okno, ale dvere musia byť otvorené, aby ma nezobudil kocúr svojím mňaučaním, keď bude chcieť vstúpiť
a ešte maco Jožgo, ktorého vždy ráno nájdem na zemi
Okno mávam otvorené podľa toho ako je vonku, dvere ale musia byť zatvorené
V posteli mám inak paplón, veľký vankúš, malý vankúš, päť plyšákov a jeden taký podlhovastý vankúš, čo má takú tú výplň z akoby guličiek (snáď niekto vie, čo myslím), ku ktorému sa v noci túlim.
cez leto: to isté, ale okrem tých troch prikrývok je len jedna tenká
a spím so zavretým oknom, s otvoreným iba cez leto, keď je teplo
Inak mám letiskovú posteľ, takže veľký vankúš, asi 4 malé, paplón, plyšový ježko plus plyšový hroch. Striedam sa v ich objímaní
vetrám vždy pred tým než idem spať.
a musia byť otvorené dvere!
paplón
plyšák (vravte si čo chcete)
nechapem ako niekto vie spat s plysakom, mne by to zavadzalo
inak dva vankúše, žužo, žába, prasiatko, vreckovky a balzam na pery
a v Trnave mám svoj najsamlepší valček, najbližšie si ho prenesiem so sebou!