Stalo sa vam uz, ze ste milovali cloveka...naozaj milovali, boli by ste pre neho schopny urobit cokolvek, ked ste spolu neviete z neho spustit oci,je pre vas ako droga....lenze on je nestaly...v jednom momente je to vsetko take krasne...a zrazu vam vycita
Lord volá domov a pýta sa Jamesa:
- James stalo sa niečo počas mojej neprítomnosti?
- Áno, zlomil som lopatu.
- Čože? Lopatu?
- Áno, keď som zahrabával vášho psa.
- Čože? Môjho psa?
- Zomrel, keď Vám zhorel dom.
- Čože? Zhorel mi dom?
- Keď sa vaša žena dozvedela, že Vaša dcéra je tehotná, spadol jej svietnik z ruky a podpálila dom.
- Čože moja dcéra je tehotná?
- James máš pre mňa aj niečo pozitívne?
- Áno, Váš test na AIDS.
stalo sa mi to ..raz..no ak nie si Ty na vine..tan nerozumiem, ze preco by si ho mala prosit, a menit sa koli niekomu, kto o tvoje city asi ocividne nestoji...
bezu sme na tom podobne.Aj ked neviem.Ja neviem či sa obviňujem neprávom,ale väčšinou som podľa mňa navine.Aj ked najprv si myslím,že on to preháňa svojimi reakciami na blbosti.Ale nakoniec aj tak ja som tá vinná.Takže je to asi tak.Vravia mi,že ja za to nemôžem.Ale už tomu pomali neverím...
Poznám ten pocit keď som tá, ktorá za všetko môže. A ten, ktorý mi to neustále vyčítal sa hral na anjela a tvrdil, že je pre mňa príliš dobrý. Postupne som aj samu seba presvedčila o tom, že ja som tá zlá. I keď to tak vlastne nebolo. On si nikdy nepriznal svoje chyby a ani to nikdy neurobí. A ja nebudem tá ktorá prilezie a bude prosiť. Aj napriek tomu, že naňho nedokážem zabudnúť.
Hlavne nikdy nestrácaj svoju tvár! Keď ťa niekto chce zmeniť znamená to, že ťa neakceptuje a keď neakceptuje kým si, nemôže ťa mať až tak rád... A keď ťa nemá rád, nemá to zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
- James stalo sa niečo počas mojej neprítomnosti?
- Áno, zlomil som lopatu.
- Čože? Lopatu?
- Áno, keď som zahrabával vášho psa.
- Čože? Môjho psa?
- Zomrel, keď Vám zhorel dom.
- Čože? Zhorel mi dom?
- Keď sa vaša žena dozvedela, že Vaša dcéra je tehotná, spadol jej svietnik z ruky a podpálila dom.
- Čože moja dcéra je tehotná?
- James máš pre mňa aj niečo pozitívne?
- Áno, Váš test na AIDS.
ano stoji to za tie krasne cvhile aj ked si to niekedy clovek nemysli..
a co robit? pdoal mna sa s tymito vecami prilis robit neda....
no a k teme...ano preto žiaadne vzťahy