Minulý týždeň som požiadal o zrušenie profilu. Prišiel mi mail že OK ale že to chvíľu bude trvať lebo vraj o zmazanie profilu žiada veľa užívateľov... už odvtedy prešli možno 4 dni a kde nič tu nič. Zabudol si na to admin či sa ti do toho nechce?
potvrdzujeme prijatie tvojho emailu. Momentalne zaznamenavame viac ziadosti v suvislosti s novymi pravidlami GDPR, na vsetky emaily zareagujeme, len to moze trvat aj niekolko dni.
@Kosmiklove mne niekto pisal ze ked poslem mail na nejaku adresu (neviem tu adresu naspamet ale mam ju v mailoch) tak mi ten profil zmazu. A Zrusit sa to tu urcite dat musi som programator a viem ze minimalne takto by to malo ist:
DELETE * FROM [Users] WHERE [login] = 'xxar3s'
Ak maju spravene constrainty na tabulky (a maju tam onDelete nastavene na CASCADE) tak im to vymaze aj ostatne zaznamy na ktore su spravene relacie z tabulky Users.
A ked tu uz bolo X uzivatelov ktorych blokli tak preco nevedia bloknut aj mna?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
potvrdzujeme prijatie tvojho emailu. Momentalne zaznamenavame viac ziadosti v suvislosti s novymi pravidlami GDPR, na vsetky emaily zareagujeme, len to moze trvat aj niekolko dni.
Dakujeme za pochopenie
Tvoj BIRDZ
2) na sucasnom birdzi sa rusit ucty nedaju
» birdz.sk/lafiziq/obrazok...
DELETE * FROM [Users] WHERE [login] = 'xxar3s'
Ak maju spravene constrainty na tabulky (a maju tam onDelete nastavene na CASCADE) tak im to vymaze aj ostatne zaznamy na ktore su spravene relacie z tabulky Users.
A ked tu uz bolo X uzivatelov ktorych blokli tak preco nevedia bloknut aj mna?