prosimvas ludia pomozete mi ze ake sa mam zmenit ?....... som moc citlivy a necham ostatnych ludi aby so mnou manipulovaly a necham si skakat pohlave.Nepoznate niaku radu alebo nieco aby som si nenechal skakat pohlave a aby ma ludia brali viac vazne ? dik
Keď ti môžem poradiť, začni cvičit nejaký bojový šport, a osobne ti môžem odporučiť napríklad:
www.ninja.sk
Na začiatku sa tam schádzajú väčšinou stroskotanci (alebo Naruto-maniaci), ale keď to tam vydržíš, tak ťa okrem iného naučia nebáť sa ľudí a nenechať sa využívať.
ja som mal ten isty problem a vyriesil som to tak ze ked mi nieco niekto povedal alebo sa zo mnou snazil nejak manipulovat tak som tomu cloveku bud pekne povedal alebo mu ukazal faka a bolo =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tak sa zmeň.
www.ninja.sk
Na začiatku sa tam schádzajú väčšinou stroskotanci (alebo Naruto-maniaci), ale keď to tam vydržíš, tak ťa okrem iného naučia nebáť sa ľudí a nenechať sa využívať.
Buduj si rešpekt a používaj hlavu.
Podľa mňa je to vekom. Časom, ak dospeješ a dospejú aj ľudia okolo teba tak sa to zmení.