vzdy mam nervy ked sa meni letny na zimny cas to je taka blbost, ze v zime sa skor stmieva tak yolo podme menit cas, nech sa stmieva este skor
(prvykrat som pouzila slovo yolo lebo sa mi sem yolo hodilo)
Pretože nakoniec v zime aj tak vstávam po tme a z práce chodím po tme.
Ale nevidím význam, aby v lete svitalo o pol štvrtej, ale tma bola už o deviatej, miesto pekných, dlhých, letných večerov.
Mne je totalne jedno ci je rano svetlo o siedmej alebo o osmej, ale poobede som rada ked je co najdlhsie svetlo
Preto nechapem napriklad tomu ze sa planuje prejst len na zimny ked bude potom cely rok zbytocne skôr tma a rano ma bude cez leto slnko budit uz PRED STVRTOU
Jednoznačne by bol pre územie Slovenska vhodnejší celoročný letný čas, teda východoeurópsky. Slovensko totiž leží na východ od stredu nášho časového pásma a teda máme tmavšie večery ako rána. A povedzme si pravdu, komu sa chce ísť von na prechádzku o 4:00? Radšej si slnko v prírode vychutná ešte o 20:30. A aj v zime mnohých deprimuje príliš skora tma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
(prvykrat som pouzila slovo yolo lebo sa mi sem yolo hodilo)
Ale nevidím význam, aby v lete svitalo o pol štvrtej, ale tma bola už o deviatej, miesto pekných, dlhých, letných večerov.
Preto nechapem napriklad tomu ze sa planuje prejst len na zimny ked bude potom cely rok zbytocne skôr tma a rano ma bude cez leto slnko budit uz PRED STVRTOU