Za tych skoro 20 rokov uz som si zvykla O premenovani by som neuvazovala... Bolo by zvlastne keby niekto zakrical Nina a bolo by to na mna alebo nieco podobne... Priezvisko si jednoznacne chcem nechať tak dlho akos a bude dať pokojne aj celý život
kedysi si ma nepáčilo moje krstné meno, ale s odstupom času som si všimla že je málo ľudí s týmto menom, aspoň v našom meste, na škole sme len dve Moniky
S menom som spokkojná, priezvisko by mohlo byť aj lepšie, ale zas, keď si odtrhnem -oá, preložím do angličtiny a popchám bodku za každé písmenko, tak vznikne krásne morbídna skratka, takže mi nevadí
ja ani neviem. kedysi som moje meno nemala rada a vadilo mi to hlavne to ze ono je v neutralnom tvare v podstate zdrobnelina- Radka,ale uz som si zvykla. a vadi mi to ze som aj v rodnom liste RADKA a NIE RADOSLAVA etc, takze obcas byvaju nedorozumenia, ked mi niekto zacne v marci blahozelat k meninam a ja ho musim stopnut- nie,nie som Radoslava a nemam meniny, tie som mala v septembri podla ceskeho kalendara a nikto o nich nevie, mam taky pocit ze presny datum viem len ja a moja matka. Ach, a aby sim nekrivdila, aj moj byvaly, ak to etse nezabudol.
a este som chcela k priezvisku. dlhe, 12 pismenove, a s spolu s menom sa to zle vyslovuje,aspon mne. nerada hovorim svoje cele meno lebo mi obcas preskoci R.
moje meno sa mi paci... zvykla som si nanho a nejak mi nezalezi na tom ci mi hovria Petra, Péťa, a tak šelijak podobne
aj na prizevisko som si zvykla, aj ked ludia casto -akoze zo srandy- prehodia prve pismenko mena a prezviska a vznikne -akoze vtipne- nove meno a priezvisko, ale tak zvykla som si..
hlavne českým susedom to nejde do úst a pchajú mi do mena e s háčkom ale ked sa raz hádam vydám, budem mat nechutne ceske tuctové priezvisko..aspon, ze tam nie je ř
"Príde chlapík na úrad s tým že si chce zmeniť meno. Úradníčka sa ho pýta: "Ako sa voláte?" On: Peter Kokot .. Ona : "Tak chápem prečo si chcete zmeniť meno.Ako by ste sa chceli volať?" On: Michal Kokot
mne sa moje meno paci velmi... a na priezvisko sa nestazujem, aj tak sa vydam a to priezvisko bude pekne..takze nic by som nemenila...
@rocafella ja som poznam trosku inak ale v podstate je to to iste...ze chlapik sa vola stefan jebnuty..povie rodine ze si ide dat zmenit meno, tak siel..a ked prisiel domov..pytali sa ho ze ake meno si dal..a on ze jozef jebnuty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
som dana a nikto ale naozaj NIKTO nevie pochopit ze som krstena dana, stale ma volaju danielka, daniela alebo danica.
Aj ked inicialy mam MAMA
je uplne jednoduche a obycajne
Inak som so svojim meno dosť spokojná už som si zvykla a nie je také hrozné... No priezvisko nemám rada...
@66janica6 B&L?
a priezvisko..v pohode M.J. inicálky mám rada
veď nikto by sa nechcel volať ako ulica a škola
Takže? Škultétyová? Alebo žeby Komenská?
Tak napríklad ja mám priezvisko maďarské a je škaredé.Ale seriem na to.Ja chcem na seba zmenieť niečo ako iné tvár.
Ako priezvisko som chcela napísať sa už mám s tou tvárou
vidím, vidím už ti mierne preskakuje
@dieromantic Nicolle De Lioncourt
a este som chcela k priezvisku. dlhe, 12 pismenove, a s spolu s menom sa to zle vyslovuje,aspon mne. nerada hovorim svoje cele meno lebo mi obcas preskoci R.
KONCIM =D
aj na prizevisko som si zvykla, aj ked ludia casto -akoze zo srandy- prehodia prve pismenko mena a prezviska a vznikne -akoze vtipne- nove meno a priezvisko, ale tak zvykla som si..
hlavne českým susedom to nejde do úst a pchajú mi do mena e s háčkom ale ked sa raz hádam vydám, budem mat nechutne ceske tuctové priezvisko..aspon, ze tam nie je ř
@rocafella ja som poznam trosku inak ale v podstate je to to iste...ze chlapik sa vola stefan jebnuty..povie rodine ze si ide dat zmenit meno, tak siel..a ked prisiel domov..pytali sa ho ze ake meno si dal..a on ze jozef jebnuty
cha
Priezvisko je v pohode.
A chcela by som sa volať či Mária, Sára alebo Antonia.