Zdravím, chcem nakupovať zo zahraničnej stránky. A chcel by som sa opýtať ako je to so zmenou meny. Lebo ak si dám $ tak cena je 28$ čo je v prepočte 23€. A keď si menu nastavím na € tak cena je 30€. Môžem nakupovať v $ a banka to potom aj tak zmení na €?
vsak kludne mozes, pri platbe kartou sa to potom konvertuje podla aktualnej kurzovej tabulky. Len ci to nie je lokalizovane pre US trh lebo potom sa kludne moze stat, ze to poslu z nejakej americkej pobocky a namiesto vyhodneho nakupu ta bude cakat drahe postovne, clo a doplatok dane
@obrvonjottr nie, to je anglická stránka už som z nej objednával a žiadne iné poplatky som neplatil...ale len teraz som prišiel na to že to je lacnejšie keď si zmením kurz , lebo keď si kúpim takých 5 vecí, tak sa dá pekne na tom ušetriť ..len neviem toto že či keď si nastavím doláre, tak či mi to banka prekonvertuje z dolára na euro alebo mi to vôbec doláre nezoberie a hneď mi to hodí eurá..neviem či ma chápeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty