Mám taký menší problém. S jedným kamarátom sa poznám už 4 roky a do tohto roku bolo všetko v poriadku. Možno faktom, že sme sa tak často nestretávali. Ale teraz, keď si na internete píšeme, tak sranda, všetko. Ale akonáhle ho niekde zavolám, na chatu a ta
@lansue Rovaký pocit zažívam pri spolužiakovi, ktorého každý šk. deň posielam do teplých krajín. Ale bohužiaľ, v tomto prípade by som sa cítila zle. Alebo možno to bude aj tým, že som ho lepšie spoznala. No, kto vie Ale riešenie by som rada zistila.
@puco90
Neviem, vôbec. Možno ma nebaví. Je to zvláštne akí sú ľudia na internete a aký v súčasnosti.
Trauma, no netuším, možno fakt, že chodil s mojou sestrou? Ale to je sprostosť.
Každopádne by mi pomohli rady, ako mám postupne ukončiť kontakt? Keď moji dva najbližší ľudia sú jeho najlepší kamaráti.
Ách, komplikované sú tie ľudské vzťahy.
ja som zazival nieco podobne, ked som zavolal kamosov z jednej partie ku kamosom z druhe partie...a problem bol v tom, ze v kazdej partii som trocha "iny", cize sa prisposobim kolektivu, lenze ja som sa pri tom kamosovi hanbil byt "iny" v tom druhom kolektive a preto mi prislo neprijemne, ze je so mnou, ze sa musim pretvarovat pred nim aj pred mojou druhou partiou, aby so be strany "necudovali" mojmu spravaniu....hmmm znie to popletene dost
a neprijemne mi bolo iba so zenou, ktora mi bud zlomila srdce alebo ma nejako obmedzovala - t.j. ten isty pripad, kedy ty toho posielas do teplych krajin ..a este mi strasne vadi pritomnost zadanych kamosiek, ked som niekde von s partiou..neviem, akoby podvedome si vytvorim zabranu, ze ju nesmiem ani naznakmi balit a pod. a to je take obmedzujuce no
Poznam ten pocit.Ja som mal presne takyto isty pocit pri mojom sefovy v robote.Pritom to nebola premna nejaka cudzia osoba poznal som ho boli sme kamarati.Ale vzdy som sa citil neprijemne ked mi kontroloval pracu alebo ked ma ohlasil ze nieco chce.
@Lansue Ako si povedala: "Ale akonáhle ho niekde zavolám, na chatu a tak. Tak mi nejako jeho prítomnosť strašne vadí. Cítim sa za to hrozne, lebo je to nepekné odo mňa."
Neviem prečo by to bolo "nepekné" od teba. Prestali ste sa osobne vídať, "odrástli"* ste od seba. Môžeš sa snažiť, ale.. čo z toho. Už to nie je tá osoba čo voľakedy. A nikdy nebude. Stále sa môžete priateliť, len to jednoducho už nebude to čo to bývalo.
Bohužiaľ mám takú skúsenosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Neviem, vôbec. Možno ma nebaví. Je to zvláštne akí sú ľudia na internete a aký v súčasnosti.
Trauma, no netuším, možno fakt, že chodil s mojou sestrou? Ale to je sprostosť.
Každopádne by mi pomohli rady, ako mám postupne ukončiť kontakt? Keď moji dva najbližší ľudia sú jeho najlepší kamaráti.
Ách, komplikované sú tie ľudské vzťahy.
a neprijemne mi bolo iba so zenou, ktora mi bud zlomila srdce alebo ma nejako obmedzovala - t.j. ten isty pripad, kedy ty toho posielas do teplych krajin ..a este mi strasne vadi pritomnost zadanych kamosiek, ked som niekde von s partiou..neviem, akoby podvedome si vytvorim zabranu, ze ju nesmiem ani naznakmi balit a pod. a to je take obmedzujuce no
Neviem prečo by to bolo "nepekné" od teba. Prestali ste sa osobne vídať, "odrástli"* ste od seba. Môžeš sa snažiť, ale.. čo z toho. Už to nie je tá osoba čo voľakedy. A nikdy nebude. Stále sa môžete priateliť, len to jednoducho už nebude to čo to bývalo.
Bohužiaľ mám takú skúsenosť.
*v anj je to vystihuje "grown out".