Ahojte. Mám zopár dni nový fón konkrétne Honor 5x. Všetko funguje tak, ako má. Avšak každému komu volám sa zobrazuje neznáme/súkromné číslo. V nastaveniach mám zvolené neznáme ale nedá sa na to kliknúť. Čo s tým?
ahoj! ak ti poradim. telefon vrat hned skade si ho kupila. nechcem ta demotivovat, ale tieto činske dotykovky stoja za deravy groš. došetri si a kup si pre začiatok dajaky ojazdeny prvy ajfon. uvidiš, prežije ťa ja ma i phone 4 s. nikdy nemrzol a ani nebude, velka vnutorna pamat.... mimochodom tie smartfony čo sa chvalia s vnútornou pamatou su na smiech... minule som pisal na forum fb kde sa orange chvalil novými ponukami. reku okrem Apple nemate nic normalne v ponuke všetko je na smiech. radim ti. ja som dlho mal tlačitkovy za 12 euro Samsung. vyborne riesenie... potom som prešiel hned na i Phone. nijaky aligator, zte a podobne voloviny. Samsung tobôž nie. vrat telefon a našetri na i phone. raz ked ho budeš držať v rukea pracovať s nim, nič sa mu nevyrovna a nič iné nebudeš chceť a potom pochopíš, prečo i phone stoji 600 eur. cca
ahoj
@vreskot000 presne tak!!! Tiež som mal Samsungy, veľa samusngov ... No potom mi kolega ponúkol, že predáva iPhone 5s a že mi ho dá za dobrú cenu (bola naozaj dobrá) ... To bol môj prvý iPhone a od tedy už budem mať len iPhone.
@vreskot000 na Huawei je vačsinou len velmi dobrá recenzia..málokedy je na to zlá recenzia. Proste keď je človek mantavý tak akýkolvek telefon mu bude zly
a inak @4 asi jedine to
@kikusqa205 v nastaveniach hovorov vacsinou býva nieco takéto. býva to niekedy v kolonke "dalšie nastavie" alebo niečo podobne. A tam "ID volajúceho" a tam nastaviš zobraziť čislo....
@vreskot000 Ja hľadám riešenie a nie kúpu nového fónu. Polovička ľudí okolo mňa má iphone a všetci sa sťažujú na to, že im baterka vydrží pol dňa - nie ďakujem.
Nechaj si svoj názor pre seba.
pozri. myslís si že nejaka činska napodobenina bude mať lepšiu vydrž? baterka je alfa a omega všetkých smartfonov, cim kvalitnejsi obraz tym menej drzi baterka. neviem... ja sa nestazujem s i phonom, absolutne... Kikusqa205. no ako názor ti neberiem. rozumiem Tvojmu argumentu, ale pozri teraz logicky. povec mi ešte raz kto ti ponukne vecsiu vnutornu pamat? taky smarfton okrem apla naozaj neexistuje než by som chcel... je to pravda... ako som spominal, chcel som vieš čo? g smart roma r 2. dobre... 60 eur stal. ako nie je problém, ale to je fakt o ničom. reproduktor... baterka potom na recenziách som si všimol spatny obraz oproti svetlu. na i phone take nič nie je. mam veľa obrázkov odfotených oproti slnku, napríklad som minule si fotil auto oproti slnku... ani náznak nejakej machule, nejakých lúčov. nijaký náznak rozmazanosti obrazu. ja fakt nemam i phonu nič vytknuť.., moj názor a rada moja že našetri a kup si ajfhon je niečo, za čo mi možno raz "podakuješ". ja chapem, že kupiť novú šestku znamená poriadne si utiahnuť z opasku, lebo stojí fakt... ak sa bavíme o novom hej.... ale ked raz ho budeš mať nebudeš chceť nič. minule som čital na portali NAY recenzie. nijaka minuska na sesku i phone. nič čo by sa dalo vytknut. napríklad mam aj I PAD od aple. nič lepšie som nevidel a nemal, nech by som akokolvek chcel nejaky Huawei, sony, a čo ja viem.... ono vieš tí výrobcovia vy fakt sa mali nejakym spôsobom spojiť a odkukať ten "kuchársky recept" od appla, uvidíš budú úspešnejší. ináč to bude končiť tak, že kupiš činsky smartfon. oukej. potešíš sa, ale o dva mesiace budeš mať nervy, lebo bude sekať mrznut, bude sa reštartovať sám od seba, bude sa aktualizovať, bude ťa vyhadzovať z internetu a nedajbože riešiš internet banking by som to s čínou neskúšal určite. ja hovorím to nie preto, lebo som militantne zameraný proti lacným napodobeninám smartfonov, ale preto, lebo oni skutočne nestoja ani za dobré slovo. tie recenzie ze.... krasny, rychlo mi došiel od kuriera čo som objednala na xx portali, pekny vzhladovo, ale kvalita je taká, že ten mobil ma trhovu hodnotu mozno tak by som dal zan 30 euro maximalne. poprípade tie činske smartfony by som kupil malému synovcovi čo má štyri roky asi tak na hranie. rozumieš tomu? všetko čo som napísal je pravda. ja som to takto napísal aj panovi operatorovi v orangi na diskusi na fb. majte rozum prosím vas. mobil nejaky hauvei co stoji 600 eur??? mate rozum? ved jednostaj mrzne, a čo ja viem.... je to pravda....
@vreskot000 V prvom rade sa nauč, že vety nie sú liate to seba ale každá veta má na začiatku veľké písmeno a na konci bodku.
Po druhé: Ak si si ešte nevšimol tak toto fórum nie je o tom , kt. mobil je lepší. Pýtala som sa azda to? Nie. Nepýtala! Zjavne máš v okoli príliš málo poslucháčov, kt. by počúvali tvoje koniny tak sa rozkecávaš s nimi práve tu.
Mimochodom to, že tebe tvoj telefon vyhovuje neznamená automaticky, že bude vyhovovať aj iným ľuďom, nakoľko každý hľadá niečo iné a každému sa aj niečo iné páči. Niesme predsta v socializme,aby mal každý rovnaký sveter a rovnaký fón.
That 's all.
Mám zopár dni nový fón konkrétne Honor 5x. Všetko funguje tak, ako má. Avšak každému komu volám sa zobrazuje neznáme/súkromné číslo. V nastaveniach mám zvolené neznáme ale nedá sa na to kliknúť. Čo s tým....
toto bola tvoja otazka. ja som ti v skratkosti opisoval nevyhody tychto cinskych sračiek. s tym, ze i phone je najlepši. ze sa nekazi enmrzne nerestartuje. telefon v sucasnosti aj svedcí o tom kto si. mna učiť nemusiš trosku si mladsia odo mna. druha vec. pytat sa take blbosti moze fakt len tinedzerka. spytaj sa v orange predajni a podobne a ti ti poradia. len manták ti može odporučiť iny smartfon ako i phone. a nepochopila si. a uzivatel mi napisal ze na huawei je vecsinou dobra recenzia. jedna vec je recenzia druha vec je realita. mimochodom. mal som i phone skoro dva dni zapnuty a spravil som vcera cca 40 fotiek v plnej kvalite. teda hovorím konkrétne. baterka krásne držala. pochybujem ze s nejakym cinskym smartfonom to dokážeš. ja ti to takto prirovnam. čínsky smartfon je ako..... špagety s kečupom na nedeľný obed ked máš narodeniny. zasýti, ale o hodinu si hladná. teda poteší ťa to, ale nič ti to nedá. smartfon je ako riadny rezen chutný ajajaj. že sa ho nevieš nabažiť
myslím si že pouzivateľ ricchi mi potvrdil moje slová. ale všetko je otázka penazí. možno nemas na niečo kvalitné. ako každý s niečim začína, ale toto čo som ti opisoval, ako keby si nad tym rozmyšlala dala by si mi za pravdu. ako v dobrom opisujem aj ja som si nechal poradiť.
odpoviem ti jasne. ..."mám zopár dni nový fón konkrétne Honor 5x. Všetko funguje tak, ako má. Avšak každému komu volám sa zobrazuje neznáme/súkromné číslo. V nastaveniach mám zvolené neznáme ale nedá sa na to kliknúť. Čo s tým?..." Toto je tvoja otazka. no počuvaj poradim ti. ako vyrobca by som sa hanbil keby mi uživatel po par dni napísal takúto sprostosť, ale chapem. druhá vec. honor 5x. to čo je? ved to je tragedia už len z názvu... to sa napríklad na apple ani nedá takto dokaličiť. vidiš tu je jasný príklad prečo i phone stojí cca 600 eur. apple sa takato vec nestane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ahoj
a inak @4 asi jedine to
Nechaj si svoj názor pre seba.
A neviem či to môže byť tou clir funkciou lebo predtým mi fungovalo normal číslo.
Po druhé: Ak si si ešte nevšimol tak toto fórum nie je o tom , kt. mobil je lepší. Pýtala som sa azda to? Nie. Nepýtala! Zjavne máš v okoli príliš málo poslucháčov, kt. by počúvali tvoje koniny tak sa rozkecávaš s nimi práve tu.
Mimochodom to, že tebe tvoj telefon vyhovuje neznamená automaticky, že bude vyhovovať aj iným ľuďom, nakoľko každý hľadá niečo iné a každému sa aj niečo iné páči. Niesme predsta v socializme,aby mal každý rovnaký sveter a rovnaký fón.
That 's all.
toto bola tvoja otazka. ja som ti v skratkosti opisoval nevyhody tychto cinskych sračiek. s tym, ze i phone je najlepši. ze sa nekazi enmrzne nerestartuje. telefon v sucasnosti aj svedcí o tom kto si. mna učiť nemusiš trosku si mladsia odo mna. druha vec. pytat sa take blbosti moze fakt len tinedzerka. spytaj sa v orange predajni a podobne a ti ti poradia. len manták ti može odporučiť iny smartfon ako i phone. a nepochopila si. a uzivatel mi napisal ze na huawei je vecsinou dobra recenzia. jedna vec je recenzia druha vec je realita. mimochodom. mal som i phone skoro dva dni zapnuty a spravil som vcera cca 40 fotiek v plnej kvalite. teda hovorím konkrétne. baterka krásne držala. pochybujem ze s nejakym cinskym smartfonom to dokážeš. ja ti to takto prirovnam. čínsky smartfon je ako..... špagety s kečupom na nedeľný obed ked máš narodeniny. zasýti, ale o hodinu si hladná. teda poteší ťa to, ale nič ti to nedá. smartfon je ako riadny rezen chutný ajajaj. že sa ho nevieš nabažiť
myslím si že pouzivateľ ricchi mi potvrdil moje slová. ale všetko je otázka penazí. možno nemas na niečo kvalitné. ako každý s niečim začína, ale toto čo som ti opisoval, ako keby si nad tym rozmyšlala dala by si mi za pravdu. ako v dobrom opisujem aj ja som si nechal poradiť.
_)