Neviem niekedy mi pomáha to keď si uvedomím na akej tenkej hranici medzi smrťou a životom človek balansuje...keď zažijem niečo čo ma prinúti odísť preč zo svojej hlavy ale je to len krátkodobý únik, dlhodobý je to keď ťa niekto miluje a máš dôvod že žiješ konečne pre niečo čo má zmysel ale aj to sa v podstate dokáže rozplynut behom chvíle...ak máš vážne depky je veľmi ťažké uniknúť svojej hlave, myšlienkam...
Po tom co ma byvala nechala a stal sa zo mna alkac lebo som sa s tym nijako nevedel zmierit som odisiel z Europy a veci sa pomaly nejako napravili. Zmena prostredia urcite pomaha. Ale problemy v hlave si musis urovnat sam.
Prostredie meniť nemusíš skús mylsieť na to ,že depresia je len tvoje ego ktoré (znie to hrozne ale mne to pomohlo) ak sa nudíš a si ochotný prečítať menšiu knihu tak investuj do Sila prítomneho okamihu - Echkart Tolle.. prajem pekný zvyšok dňa
mne napríklad padli vhod v jednej situácii aj firemné školenia, ktoré boli síce povinné, ale zďaleka neboli len o školení a boli v Liptovskom Jáne, kopec nových ľudí, kaďa, švédske stoly a večer vínko normálne sa mi nechcelo ísť odtiaľ preč
@autistik ten článok je dosť dobrý aj všetko ale v tej knihe ide o to ,že naše ego rozmýšla bud o minulosti / budúcnosti no min. a bud. neexistuje je iba prítomný okamih.Minulosť= pamatová stopa = pre teba nič už by nemala znamenať lebo to neni forma a už to neovplivníš :takže ak máš nelahké pocity kvoli minulosti tak miysli na to takto a budúcnosť= tu nikdy nevieš predpovedať a tvoje ego/mozog len baží po tom aby mohlo rozmýšlať ČO BUDE a ak máš v mozgu vytvorené tkz.vzorce ,,pocitu,, depresie tak máš len uzkostlivé predstavy o budúcnosti.Klúčom je to že neni bud. ani min. iba PRITOMN.okamih ktorý je stále.*toto mi veľmi pomohlo ked som si to nevedela uvedomiť ,že sa nachádzam tu a teraz : Spýtaj sa sám seba : Čo mi v TOMTO okamihu chýba : a odpoved by mal byť tvoj REALNY PROBLEM lebo ostatné iné neexistujú tak ako neexistuje budúcnosť lebo je to len hra myšlienok.Takže ak máš dáky prítomný problém = rieš ho hneď a npremýšlaj takto no moj problém je ,že ZAJTRA mám pohovor/dôležitá schôdzka/nepríjemné niečo atd... toto rieš ked bude ten prítomný okamih a nezaťažuj si hlavu tým TERAZ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
?