1.Nikdy nebudem so svojim zivotom spokojny kedze budem stale sa chciet posunut dalej a budem mat pred sebou stale nove vyzvy ktore budem chciet zvladnut
2.Chcel by som aby bol moj zivot trocha pomalsi a jednoduchsi..
1. dosiahnut konecne slusnu pokojnu existenciu, vzdelanim vybudovat karieru a zazemie pre rodinu , ktoru si hodlam do dosiahnuti uspechu a vyrieseni starosti zalozit ... a ano potom hodlam zit vsedny zivot ako manzelka a matka
2. v podstate vsetko ... smerovanie mojho zivota, koli nepriaznivym okolnostiam, ktore som vsak nedokazala ovplyvnit ... prijala by som moznost aby to tak nebolo ... zit opat v KE nekomplikovany studentsky zivot
Posilnit moju vôlu. Niekedy sa k urcitym veciam neviem prinutit. A co by som chcel zmenit? momentalne nic. A meta je zit tak aby som mal materialneho dostatok pre seba, snad buducu zenu a deti, pripadne deti mojich deti. A taktiez aby ma to co robim a budem robit naplnalo a bol som na to pysny
Aby som bola so svojím životom spokojná, najprv musím byť vyrovananá sama so sebou. Myslím, že až na niektoré banálne problémy som spokojná. Každopádne, nájdu sa veci, ktoré by som chcela zmeniť, resp. obmeniť. Ale nie sú až tak závažné. Chcem byť taká, aby bolo okolie so mnou spokojné, a aby boli moji blízky na mňa hrdí a vážili si ma. V podstate, nikto nie je na 100% spokojný so svojim životom, ale ako sa vrvaí: .." každý je strojcom vlastného šťastia.."A tým sa riadim aj ja.
Konecne stretnut ozajstnych kamaratov ktory sa s tebou stretnu len tak aj ked neni ziadny udany plan . to si prajem cely zivot no ete sa mi akosi nedostalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2.Chcel by som aby bol moj zivot trocha pomalsi a jednoduchsi..
2. v podstate vsetko ... smerovanie mojho zivota, koli nepriaznivym okolnostiam, ktore som vsak nedokazala ovplyvnit ... prijala by som moznost aby to tak nebolo ... zit opat v KE nekomplikovany studentsky zivot
2, zamakať na sebe a nebyť taký lenivý, pochopiť veľa vecí.
2.veľa vecíí..fúúú...
Ty si asi nepochopila otázku!!! a najmä tú poslednú túto!!
(Píšte Tí, ktorí majú jasný cieľ napísať Ďakujem)
ale aby som bola spokojna s tym co mam, aby som to dosiahla sama, ked sa obzriem za tym, co som dokazala nech mam usmev na tvari..
aby som si raz nasla pracu, ktora ma bude fakt bavit
aby som raz nasla chlapa ktory by mal na mna nervy
a pri tom vsetkom, aby som bola realista, ktory si uvedomuje nasledku svojich cinov.. ruzove okuliare nenosim
2) a zmenit? asi viac sebadovery.. potom by to bolo ok
2. dost veci...hlavne byt viac samostatnejsi, hnusnejsi k ludom, krajsi a atd...
2- znižit vplyv okolia na režim mojho dna
Ale zovseobecnim to, mat vlastny dom a rodinu o ktoru sa budem vediet postarat a budem vcelku spokojny.
2. Chcel by som mat viac odvahy a byt tak schopny urobit zavazne rozhodnutia. V mojom pripade, by ale mozno stacilo, tolko nad vecmi nepremyslat
takže zháňam kamion
2.zmenit mat nejaky talent.
2.ze sa mi vsetko hromadi naraz