Ťažká otázka, spravila som veľa blbosti a pár veci čo som mohla som nespravila, ale asi by som nezmenila nič. Možno by som si vybrala tiež možnosť že by som sa radšej nenarodila.
A možno by som sa predsa oženil. Neľutujem nič vo svojom živote, pretože nech to bolo akékoľvek, ak mi to neprinieslo zrovna šťastie, tak mi to dalo veľa iného. No ale uznajte niekto, že žiť 7 rokov nešťastnom vzťahu je na slučku. ešteže sa to skončilo...
Chcela som napisat ze vsetko by som spravila inak ale asi to malo byt presne takto a nie je to vobec tak zle ako si myslim ze je...ak by som sa nemala stale s kym porovnavat tak by to bolo vlastne fajn
pravdu povedať ... neviem ... ja som v živote v zasade nič neposral, nič také čo by som ľutoval a chcel zmeniť ... a vlastne som spokojný s tym ako to je teraz ... fakt ma nič nenapadá, sam sa divím
neviem honestly, ci by som mohla zmenit to, co mi napadlo, mala som nie dost rokov na to, aby ma dotknuti rodinni prislusnici respektovali
sak doteraz ma nerespektuju
ok to znelo unnecessarily temne, nikto ma nezneuzival ani nic.
no ale povedzme, ze na strednej som mohla vyuzit svoj CAS na to, aby som sa dala dokopy, iste aj vylutovat sa a vydepkarit sa ma svoj prinos v tom veku, ale mohla som byt viac..dobra, k sebe aj k inym
iná stredná, možno aj v inom meste..potom iná výška a dokončil by som to celé a s týmito rozhodnutiami by som pospoznával aj kopu iných ľudí a bol celé tie roky niekde inde .. a urobil by som to len zo zvedavosti čo všetko by sa stalo inak
Nezačal by som sa pred vyše 12 rokmi kamarátit s falošnými ludmi teda vlastne nie, vdaka nim sa mám dnes tak super určite by som nepremrhal roky snívaním o babe s ktorou to nemalo zmysel ... zabil som najdôležitejšie roky môjho života čo sa týka toho, koľko iných vzťahov som mohol mať ale nevadí, aj to ma obohatilo a nebol by som tým, kým som teraz ak by som to neprežil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a nikdy neprestanem ľutovať dňa, kedy som spoznal bývalého priateľa... aby ho jeb..l mrtvy japonský pes Goro
podala by som si prihlasku na erazmus do budapesti
sak doteraz ma nerespektuju
ok to znelo unnecessarily temne, nikto ma nezneuzival ani nic.
no ale povedzme, ze na strednej som mohla vyuzit svoj CAS na to, aby som sa dala dokopy, iste aj vylutovat sa a vydepkarit sa ma svoj prinos v tom veku, ale mohla som byt viac..dobra, k sebe aj k inym