ja zachvílu 18 a doteraz si žijem super spoločenský život.. tak viac ani neočakávam.. bo po kým bývaš po mojou strechou ... takže pochybujem, že by mi dovolili to čo doteraz nie..
ani nie. rodicia ma neobmedzovali ani pred osemnastkou, spolocensky som tiez zila uz davno pred osemnastkou a pila som tiez pred osemnastkou. rozdiel je len v tom, ze teraz nemusim ukecavat casnikov a policajne razie su mi ukradnute.
Spolocensky zijem, pijem, chodim von do kedy chcem a kam chcem cca od 15ky, zmenilo sa asi iba to ze od 18tich som sama za seba zodpovedna a vsetky preslapy si zodpovedam ja a nie rodicia co sa predtym casto stavalo Ale inak uz som z tych "blbosti" aj vyrastla jak som isla na strednu
áno, po osemnástke som sa vydala za jedného chalana z výmenného pobytu - Nóra, ktorý si dokáže jazykom obliznúť lakeť a nevie ani Ň po slovensky, už máme 3 deti, volajú sa Konzuela, Gordonela a Granula
zmenilo sa jedine to, ze mam viac starosti ohladom skolyi...chlast, zurky, drogy..to ma nikdy nazaujimalo a ani nazaujima...takze s rodicmi som nikdy nemala a ani nemam problem s tym, ze by mi poskytovali malo volnosti alebo ma nejak zvlast kontrolovali..a som rada, ze to tak je..
ale kdeže... situácia sa ti nezmení zo dňa na deň, mení sa ti postupne ako sa ty správaš, čo robíš, kam chodievaš, je jedno, či je to cez leto, cez vianoce, či v mesiaci, ked máš narodky, proste ani Rím nepostavili za deň
co ja viem ani nejak moc nee jasne ze si mozem dat v senku pivo (aj ked mi neveria ze mam 18 musim ukazovat obcansky) a mozem fajcit pred rodicmi ale inak asi nee. Pit pijem uz od 14 takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A niak sa nezmenil...
@5
zmeny ktoré boli boli len k horšiemu