Mávam neskutočné výkyvy nálad (ale hlavne v období krámov), neviem ako to zvládajú ľudia okolo mňa, lebo niekedy to už ide na nervy aj mne samej
Istú chvíľu sa napr. smejem na seriáli, čo práve pozerám v telke, považujem to za super a za 5 minút dostanem zrazu pocit, že ja vlastne vôbec neviem prečo to pozerám, že je to nuda a strata času, že sa mi nechce sedieť na tom sprostom gauči pred telkou, je zrazu nepohodlný a nič sa mi nepáči
ani nie tak často ale trvá to dlhšie. keď som smutný tak mám potom dlhšie obdobie, keď som šťastný, tak tiež to pretrváva dlho. z ničoho nič nálady nemením
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dokážem sa smiať a o minútu na to revať
ale inak v podstate sa stále veziem na tej úrovni- "v pohode", len v období PMS mám neskutočné stavy
Istú chvíľu sa napr. smejem na seriáli, čo práve pozerám v telke, považujem to za super a za 5 minút dostanem zrazu pocit, že ja vlastne vôbec neviem prečo to pozerám, že je to nuda a strata času, že sa mi nechce sedieť na tom sprostom gauči pred telkou, je zrazu nepohodlný a nič sa mi nepáči