ee ale s kamarátkou (silence sme mali veľmi na mále keď sme išli do Egypta, totiž sme čakali v tej hale viac ako 2 hodiny a nejako nám nedošlo, že sa musíme dostať ku gejtu, ktorý bol asi 15 minút cesty odtial.. tak sme bežali, už asi tretíkrát vyhlasovali, že máme poslednú šancu na nástup
Ano, a este ze to bola iba kratsia vzdialenost Milano-Vieden. Ja som aj stihla prist ked tam este lietadlo bolo a ludia uz nastupeni ale ta pica talianska vyjebana ma nechcela pustit. Musela som ist teda na vlak, ne len ze som tam do vecera cakala na stanici jak debil este aj tych 12 hodin cesty vo vlaku vnoci bez kurenia...najhorsie hodiny v mojom zivote. Este ten pojebany vlak bol drahsi nez lietadlo
zatiaľ som všetky stihla... ale keď sme leteli z londýna nejako o 8 ráno, a zistili, že prvý bus/vlak/metro ide až niečo po 6tej, a my sme musel prejsť krížom vlastne celý london... nebolo mi všetko jedno z toho stresu a paniky, aká vtedy zavládla (a to ešte ja som z toho vyšla ako tá najpokojnejšia a najrozvážnejšia), si už vlastne ani nepamätám, ako sme to stihli...
Raz bolo na mále keď nám týpek vo Viedni nechcel zobrať boxy s bicyklami ako batožinu. Bežali sme cez celé letisko a gate bol v úplnej riti, bolo to ledva... Kvôli nervom sa všetci 18 + alkoholicky scápali v lietadle. Nakoniec nám to poslali cargom aj s omluvou...
Nie, ale raz sme vyviedli niečo podobné ako @h8u. No môžem ja za to, že ten Turek, čo nás vyvolával, mal nielen hroznú angličtinu, ale ani slovenské mená nevedel prečítať?
nie ale keby nevolá teta z cestovky na letisko aby nás nejakým spôsobom počkali tak by sme zmeškali (teda všetci z našej cestovky ) . nikdy nezabudnem ako vodič autobusu obiehal osobné autá .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Raz bolo na mále keď nám týpek vo Viedni nechcel zobrať boxy s bicyklami ako batožinu. Bežali sme cez celé letisko a gate bol v úplnej riti, bolo to ledva... Kvôli nervom sa všetci 18 + alkoholicky scápali v lietadle. Nakoniec nám to poslali cargom aj s omluvou...