Mam taky mensi problem. Na nete som spoznal jedno fajn dievca a dokonca som si s nou uz aj dohodol stretnutie. A na moje zacudovanie som si ho dohodol az velmi rychlo. Zo stylu akym so mnou pisala som usudil, ze jej nevadi ze si so mnou pise ale zase tym
nevolit ziadne temy..len preboha nech to nie je nieco strojene na zaciatok posluzi dobre nejaky konverzacny ladoborec a potom sa moze dalej odvijat debata..kludne jej povedz, ze mas mensiu tremu etc..neviem, opytaj sa jej co varili doma, ved tem mas milion..ked ma rada nejake rozpravky, mozte si kludne spievat zvucky, ja som si s mojou napriklad spieval cez mesto uvodnu zvucku z toma a jerryho..
ja nechápem ako sa niekto môže opýtať o čom sa ma s niekým rozprávať ! Veď pre boha buď si budete rozumieť a budete sa mať o čom rozprávať alebo nie a v tom prípade sa na to môžeš vykašľať...
"srala si?" ale nie ... trápne ticho, skús to ticho zabiť humorom alebo niečim vtipným srandičky niečo si najdeš v tej danej situácii, improvizuj aj a nie takto plánovať, nič ti nepôjde podla plánu na rande a to že či to je skoro tak to nevieme lebo ju nepoznáme a nevieme čo presne ste si písali a to že chceš ísť s ňou von možno ani neznamená rande, možno si ťa "friendzone" alebo si ťa pripustí bližšie a bude chcieť niečo vážnejšie
nad vaznejsim zatial neuvazuj ked ju nepoznas, nazivo su ludia casto ini, ako si ich predstavujeme z netu skus nejaku normalnu otazku na zaciatok taku beznu a potom od toho uz rozvijaj debatu..ked sa nebude chytat tak asi anstane "trapne ticho" a budes to musiet pretrpiet..ja som sa cez net stretol velakrat a väcsinou s tym mam len dobre skusenosti, na par vynimiek no a s niektorymi som aj chodil takto, moju prvu frajerku som takto spoznal..tak neber to na zaciatku tak vazne a prajem vela zdaru
ohladom tych tem ..... mal som skor na mysli aby ste mi poradili nejake tie osvedcene temy na ktorych sa aj da rozvit nejaka ta dlhsia debata ...... alebo naopak akych tem by som sa mal vyvarovat (ktore napriklad vy dievcata by ste nechceli rozoberat)
@roman103 no niesom v oblasti randenia nejaky velmi skuseny..... ja skro preferujem vyjst si s partiou kde su aj dievcata a tam sa podla mna celkom zmensuje aj ked nie uplne sanca dane dievca zbalit ...... takze asi tak
@davo250 tak to musis vediet ty..je par vseobecnych tem ako pocasie a podobne, ale ja byt na mieste cloveka, ktory pride na prve rande a dotycny sa ma zacne vypytovat tieto suche otazky, hned sa zdekujem
Kedysi som sa trapnemu tichu vyhybal bud nijak alebo som povedal nejaku picovinu , potom ako som bol starsi tak som si hovoril ze ked bude trapne ticho tak sa jej spytam sa co je taka ticha , pricom som taky ja.
Nebudem ti hovorit ze mas milion moznosti , lebo viem ake je to a ze clovek proste nevie vtedy aj tak nic vymysliet , ale to casom pominie , asi.
@trdelniiiq ved prave o to ide ...... ze vzhladom na moje urcite nie bohate skusenosti v tejto oblasti neviem odhadnut akou temou by som ju mohol odplasit a akou zas naopak ziskat ....
@davo250 ak niekedy s dievcatami zvyknes hovorit v beznom zivote, alebo si aspon pises, a ked vravis ze s tou si pises, bud rovnaky ako na nete/pri inych dievcatach..
@trdelniiiq no lenze ja to beriem trocha inak ako napr pri nejakych starych kamaratkach ..... s nimi pokecam doslova o kazdej hovadine ..... a niektore tie hovadiny su take ze tomuto dievcatu by sa to vzhladom na to ze sa prilis este nepozname asi velmi nepacilo
@davo250 veď to príde samo.stejne ono podobné vecí dopadnú úplne inak ako naplánuješ na toto som už prišiel. preto na nejakú prípravu by som kašlal. veď dá sa baviť o toľkých veciach a hlavne oveľa viac si bude ceniť, že ju počúvaš a prípadne to ešte rozviješ, hoci nemusíš tomu ani rozumieť. ja raz som kecal aj o kozmetickom salóne,bo jedna slečna by si chcela ho otvoriť hoci je to mi na míle vzdialené, ale pobavilo ju to pomerne najmä otázka, či muži pracujúci v kozmetických salónoch nie sú moc zoženštilý a tak. to pukala už od smiechu ako i sa splakala proste tárať 2 na 3. hoci priznám sa, že aj ja mám infantilné otázky univerzály, ktoré sa dajú použiť kedykoľvek,keď nevieš,čo ďalej. také na filozofovanie typu napr. že či rada cestuje a ak áno tak, aké mestá, alebo krajiny by chcela navštíviť. to obvykle zabije tých 5-10 minút pri oboch a dokážem za ten čas vymyslieť niečo ďalšie.
Pri tomto som si spomenula, ako som sa aj ja naposledy bála toho "ticha" a skončilo to tak že sme sa bavili o fakt hlupostiach a napokon sme ľuďom, čo sedeli v kaviarni vymýšľali príbehy, kto sú, odkial sú a čo robia Celkom sranda a neviem, to sa really nedá naplánovať o čom kecať, ale buď spontánny a sám sebou a bude to fajn
jednoznačne hudba...ale nie sa hádať aký štýl je lepší, ale spýtaj sa jej na štýll,, na skupinu, a začne o to mvypríať určite, spýtaj s ajej od kedy ich počúva, prečo, ja by som bola namäkko kebže niekomu môžem vyprávať prečo zbožnujem tú a tú skupinu...mňa môj zbalil na to, že povedal že má rád metal..ja ho totiž počúvam od malička
Ak naozaj nevies o com sa s nou rozpravat, opytaj sa jej hociaku otazku, na ktoru sa neda odpovedat ANO/NIE, pozorne pocuvaj co ti povie a z toho vytvor dalsiu otazku a takto to mozes robit kludne cely den, bez toho aby nastalo trapne ticho. Je to uplne jednoduche.
@davo250 Nemyslím si že ide o vhodne a nevhodné otázky myslím že u žien nemá až takú váhu to čo hovoríš ak na to nejdeš nijak zhurta len sa vyhni otázkam ako nedáme sex?, si panna? a samozrejme sem ta sa treba aj zasmiať takže si myslím že aj naprostý laik zo seba dostane nijakú tu vtipnú poznámku a hlavne to ber ako že sa ideš zabaviť a nie niekoho zbaliť a zaujať podobne inak podľa môjho názoru ide hlavne o to neverbálne vyjadrovanie, proste ak sa ti páči sem tam sa jej dotkni po nijakom čase pozeraj sa jej do očí a ani trápne ticho niekedy nieje tak zle proste sa jej zapozeraj do očí a témy možno si priprav dve tri otázky čo sa jej chceš spýtať ak by náhodou nastala trápna situácia ale aj tak si myslím že ak si s človekom máš čo povedať tak to proste ide samo nieje v tom žiadna veda
Ja som si takýmto podobným štýlom našla chlapa ale našťastie on je ten zhovorčivý a komunikatívny ja som hanblivá takže mi to len vyhovovalo na začiatku..keď mi ukázal že sa ho nemusím hanbiť tak to prosto odišlo a šlo to potom samo
Sem tam povedz niečo vtipné aspoň mňa ti na to zbalil
aaa len neriešte seba..teda vás...radšej jej povedz aké trapasy sa ti stali...to pobaví . aspoň mňa no .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hlavne sa neboj a bud uplne kludny a spontanny
Nebudem ti hovorit ze mas milion moznosti , lebo viem ake je to a ze clovek proste nevie vtedy aj tak nic vymysliet , ale to casom pominie , asi.
napriklad najlepsie jedlo, co som v zivote jedla...
A kedbzacnem nejakou takou temou, tak sa prepracujem k dalsej a dlasej a dalsej a nakoniec je z toho sranda
a kazdy sa chyti na nejaku hlupost o ktorej sa da kecat
jednoznačne hudba...ale nie sa hádať aký štýl je lepší, ale spýtaj sa jej na štýll,, na skupinu, a začne o to mvypríať určite, spýtaj s ajej od kedy ich počúva, prečo, ja by som bola namäkko kebže niekomu môžem vyprávať prečo zbožnujem tú a tú skupinu...mňa môj zbalil na to, že povedal že má rád metal..ja ho totiž počúvam od malička
Sem tam povedz niečo vtipné aspoň mňa ti na to zbalil
aaa len neriešte seba..teda vás...radšej jej povedz aké trapasy sa ti stali...to pobaví . aspoň mňa no .