Nenavidim zmrzlinu v akejkolvek podobe. Zaucam sa uz tri dvanasthodinovky (neplatene) ako robit podrbanu tocenu zmrzlinu a stale mi to nejde. A asi ma aj vyjebu lebo namiesto krasneho symetrickeho spica so suknickou robim tyranosaurov s nadormi pokrocileho stadia na sebe. A ono to vyzera tak jednoducho.
ja mám rada ice'n'go príchuť žuvačka a cukrová vata a nanuky míša, cornetto, twister, magnum, kaktus... a kedysi som kupovala také čo farbili jazyk. neviem ako sa volali ale davno som nikde nevidela
Príchute šmolko (ale nie príliš ovocná, skôr keď je viac smotanová), karamel, jogurt, cookies, tiramisu, žltý melón (ak nie je veľmi kyslá aróma), jahoda, vanilka, smotana.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Najlepší je ten koniec kornútu kde je natečená čokoláda .
Teraz som hladný ....
a potom zelený Twister a ten "lidlácky"
všetky, hocičo zmrzlinové
je fantastická hlavne preto, že skutočne neobsahuje nič iné okrem banánu a jahůůůd
ale zmrzlinu dajak bars neobľubujem
magnum, taky ten akoze magnum, ktory maju v lidli, bourbon vanilla z lidlu, sarisan a plno inych.
skoda, ze uz nemaju v obchodoch kaktus, ten som mal najradsej ked som bol maly
hocijake cokoladove orieskove pistaciove,tie z lidla su dobre
ale najviac magnum double chocolate 8)
a zmrzlinu mám najradšej čoko, no strašne chcem vyskúšať mrkvovú a makovú!
citronova,jablkova-zmrzka
z nanukov:magnum
tieto z lidla sú top, voláme ich "za málo peňazí vela muziky" lebo stoja 0.50e a chutia presne ako magnum
a ešte tá z Mekáča
toto je najviac dokonalá zmrzlina ever. aj iné príchute sú super ale táto!! je u mňa top
toto