Zmysel môjho života je Warcraft 3: Frozen Throne DoTa :P.. Poraďte mi pls, ktorý hrdina je najlepší..
Prosííííím... Ktorý hrdina z Warcraft 3: Frozen Throne DoTa je najlepší??? Teda, ja si myslím, že ten fialový, ktorý sa vie zneviditelniť, ale neviem ako sa volá.. Tak poraďte pls... Musím vyhrať nad Zoltánom Patkom!!! V pondelok budeme hrať DoT
ha pokial si dobre pamatam na dotu tak pekny parchant bol zeus ci ako sa vola... taky ten malicky trpaslicek a vsetky kuzla boli elektricke.. v podstate ked ich odpalis vsetky v rade za sebou tak opacnemu hrdinovy klesne zivot tak na stvrtinku a to uz je lahke dorazit ho
A co som ja expert? Som to hraval tak pred 2 rokmi Ale viem ze s hentym sa mi daril Kamarat co bol maniak na to vyzeral asi takto: "no pod ideme do stredu a dame si tam fight, ta rozbijem" tak hned ako sa mi objavil na dostrel vsetkych kuziel som ich odpalil jedno za druhym, par krat sekol a kamarat zacal zdrhat do zakladne.... neskoro ono niektore kuzla sa stihli znova dobit a to bol jeho koniec (ale upozornujem ze musis mat vsetky typy kuziel)
Ten parchant fialovy co sa vie zneviditelnit = nemozes to trosku blizsie popisat ? Zrejme to bude Nerubian Weaver. Nie je zly, ale na 1vs1 su suverenne najlepsi tito > Enchantresska, Bane, alebo Pavuk. (su aj dalsi, ale ja by som si zobral tychto). Ak s nim vies hrat, tak aj Nerubian Assasin - early game pojdes na kuzla (Arcane Ring) a ku koncu carry a si neporazitelny - ale ako som vravel, musis s nim vediet hrat.
Btw, bacha - dotA vymyva mozog Mozem potvrdit aj z vlastnej skusenosti, bacha na to, neprezen to !
Tak to nevyberaj ze "najlepsi hrdina", ale pekne sa dohodni so svojim teamom na nejakom kombe (najlepsie stunovacom). DotA je teamova hra kde nemozes hrat len sam za seba. Bude sa hrat na 2, alebo 3 lajnach ?
tak to ti nevem povedat.. ale ja chcem dobreho hrdinu.. v piatok som mal uz uroven 15 ale aj tak sme prehrali.. mal som dve 9 orvnove kuzla a jedno 10 urovnove.. no nepodarilo sa..
Po prve: Vyzeras byt skor neskuseny, najlepsie by bolo, keby si si pozrel nejaky vyssio urovnovy replay a zameral sa na jedneho cloveka a skusil ho napodobnit. A inak, ked ste styria proti dvom, tak urcite nejake AOE (aoe = plosny damage) combo, napr. Earthshaker, Lich, Tiny, Moon Rider (Luna), mozem ti napisat aj skill buildy, ak chces.
Ale inak takto, ked su ti dvaja o dost skusenejsi ako vy styria (a ty vyzeras byt zaciatocnik), tak to date tazko, je tam vela veci, ktore si treba pamatat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Btw, bacha - dotA vymyva mozog Mozem potvrdit aj z vlastnej skusenosti, bacha na to, neprezen to !
Rhasta je super na 2v2 - do komba s Doctorom napriklad.
Ale uz ma nelakajte, uz som ako tak cisty a nechcem si s tym vymyvat mozog zase
Ale inak takto, ked su ti dvaja o dost skusenejsi ako vy styria (a ty vyzeras byt zaciatocnik), tak to date tazko, je tam vela veci, ktore si treba pamatat...
A este ze prva vec na NA je urcite dagon (okrem nejakych low stats, regen veci a boots)