Považujete ho veľmi dôležitý pre partnerský vzťah?
Je možné, že aj keď sa vám niekto hneď na prvý moment nepáči, tak prejavený zmysel pre humor pridá na prítažlivosti? Stalo sa vám to reálne, že atraktivita riadne stúpla po dlhšom rozosmievaní?
jasne ze hej...neviem si predstavit vztah bez zabavy...ja som este aj takyclovek co velmi casto a povedze nemiestne vtipkuje takze je to obcas za hranicou bezneho sarkazmu alebo podobne,doberania si cloveka...najviac sa mi pacilo na vztahu ze sme si zonseba navzajom dokazali robit srandu a nikto z nas sa na to neurazil...samozrrjme nie vzdy,clovek to vie odhadnut..ale vacsinou sa stretavam s tym ze dievcata sa casto urazaju pomaly na kazdu jednu kravinu...a naozaj taky vztah si predstavit neviem...
a urcite ze byto pridalo aj na atraktivite...bez zmyslu pre humor je to proste o nicom
mna teda humor vobec neberie, takze u mna by to mal clovek, ktory je prilis ,,srandista,, tazke, dokonca obcas ked ma niekto tak jemne podpichuje zo srandy tak ja neviem ako reagovat, a casto sa dokonca urazim dobre, zmierila som sa s tym, ze ostanem do konca zivota sama
Ja mám dosť krutý zmysel pre humor, viem si robiť srandu asi zo všetkého a riadim sa heslom: "Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať." Pre vzťah to môže a nemusí byť dôležité, závisí to od tvojej ctenej polovičky.
Musí, musí , zmysel pre humor určite musí byť !!! Je to známka inteligencie.... a nie je to len otrepaná veta... zatiaľ som poznala vtipných ľudí ktorý mali rozum... ale poznala som aj takých čo boli vtipný o tom nevedeli (osobitná skupina )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a urcite ze byto pridalo aj na atraktivite...bez zmyslu pre humor je to proste o nicom