podla mna to laska nie je.Tak urcite nie tak ako to tu podavate.Zmyslom zivota je existovat a nieco tu za sebou zanechat.To je jedno ci deti,nieco hmotne alebo len spomienky na nas.Hlavna vec ze niekto vedel ze ste boli.
No nevylucujen aj ine nazory....pre kazdeho je dolezite nieco ine
Pre kazdeho je zmyslom zivota nieco uuuuplne ine, lebo kazdy sme iny, pre mna je zmysel zivota laska, priatelstvo, rodina, stastie, proste vsetky pozitivne veci, pre ktore zijem.....
Zmysel zivota? Zmysel je prezit cely zivot a prejst vsetkymi fazami ako detstvo, dospelost, rodina, az po koniec. Tych faz je o cosi viac, ved to poznate..
zmysel zivota je pre mna vlastne to ze musim mat pocit spokojnosti a stastia nielen ja ale aj moji najblizsi...vlastne aby malo to co robim nejaky zmysel,vyznam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Laska..uplne na prvom mieste..a hudba!
Aj ked som svoju lasocku..nejaku vzajomnu..este nemal. Stale cakam a verim ze pride!! (
Ked ich raz budete mat,zistite ze je to ten najpodstatnejsi zo vsetkych zmyslov zivota :o)
No nevylucujen aj ine nazory....pre kazdeho je dolezite nieco ine
5o