Aký zmysel má pre vás hudba ktorú počúvate,čo vám dáva?viete sa na ňu spoľahnúť?...rozumiete vôbec hudbe ktorú počúvate?máte vôbec rozumný dôvod prečo ju počúvate..viete vlastne že o čom? čo sa týka textov?..proste o hudbe a čo vám dáva..
ja sa nad textom zamýšľam až vtedy, keď už sa mi tá pesnička páči po ostatných stránkach, skrátka text u mňa nie je na prvom mieste...a áno, rozumiem jej a počúvam ju, lebos a mi páči, neviem či to stačí ako dostatočný dôvod
dáva mi atmosféru, energiu, náladu, inšpiráciu. rozumiem jej? svojim spôsobom. rozumiem jej tak ako ju myslel ten kto ju tvoril? to si netrúfam povedať.
Pre mna je text dolezity a a vzdy sa zamyslam nad nim ked pocuvam nejaku pesnicku... texty veciny pesniciek viem uz naspamat... ale musi sa mi pacit aj po hudobnej stranke
ja hodnotim pesnicku hlavne po hudobnej stranke a podla toho ako blizky mi je obsah textu a zmysel??hudba nepotrebuje zmysel..pocuvam ju pretoze chcem a potrebujem
newiem ked sa mi nieco paci tak to popocuvam, ale ked ma nieco riadne chiti a nakopne je jasne ze pozriem text.. hudba vseobecne mi toho vela dava, dokaze ma vytiahnut od tych najhorsich myslienok, vie mi nabudit naladu..ale ako aj tak môj najoblubenesi song je NIRVANA- Smells like teen spirit .. to uz ani newiem preco ale ta pesnicka ma podla mna velmi silnu energiu ktoru vyzaruje vsade nawôkol
Music is my life!!! Hlavne "pop-punk", pretože: Je crazy, nieje agresívny, je melodický, jednoduchý, texty na nič nenarážajú ani voči ničomu neprotestujú, spievaju o obyčajných veciach, o živote, o dievčatách, aj o totálnych blbostiach ........... pop punk, pop punk, pop punk !!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A počúvam nu-metal (limp bizkit, linki park a tak )
@ladymobscene
a si tu 2 dni ..
a zmysel? Musí mať všetko zmysel? Nerada hľadám zmysel tam, kde ho netreba, proste sa mi to páči a bodka.
A čo mi dáva? Napríklad tému na záverečnú prácu na kurz fínčiny
textom nemusim rozumieť hlavne ked je pekna hudba
v pohode, ja som ťa len pošťúchol, že ako zareaguješ
ja tiež nemám prehľad aký je deň, nie to dátum
teraz vážnejšie
a) zmysel ? dá sa povedať, že tým žijem, takže ďalší komentár to snáď nepotrebuje
b) spoľahnúť ? to myslíš ako ??
c) samozrejme rozumiem a myslím, že až príliš dobre
d) rozumný dôvod prečo ju počúvam ? hádam bude dostatočne rozumným dôvodom fakt, že sa mi páči
e) či viem čo sa týka textov ? áno, vo valnej väčšine áno... ale na prvom mieste je hudobná stránka, samozrejme