toto tu už bolo... niektoré vlastnosti podľa môjho znamenia mi vychádzajú...ale horoskopy nečítam...lebo tie si vymyslela len nejaká husa, čo sa hrá na vešticu, aby zarobila
horoskopy citam pravidelne...ale ze by som im verila tak to sa neda povedat...ale charakteristika znameni sa mi zda v pohodke...aj take partnerske charakteristiky su sranda
ja si to vždy čítam ale neverím na to lebo v každom mám že najdem už oravu lásku a to ako stale inu ale neviem preco ale vcera som citala a uplne na mna sedel horoskop som az nechapala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
teda ja si horoskopy pozerám,ale len tie na zverokruh.sk, kde sa musi zadat aj presny cas narodenia, lebo tie všeobecne su vazne nanic..
Ak sa vyhnete nesprávnym investíciám, určite nepocítite žiadnu stratu.
No povedzte, neverili by ste tomu? (Tú vetu z toho horoskopu som si naozaj nevymyslela )
ked si človek prečita nejaky ten horoskop ale den do zadu, tak sa na tom aspon dobre pobaví :p
To sa akoze každy baran v tu chvilu vydaval