Som narodená v znamení raka. Všetci moji top kamoši su narodeni v kompatibilnom znameni. Frajera v mojom živli som zatial nemala, ale viem že by to bolo s nim super. Maju naozaj znamenia dačo do seba, a skoro vzdy ma zaujima v akom znameni je dotycny narodeny.
Som strelec a absolútne ma nezajíma akého znamenia je moja potenciálna partnerka alebo žena, ktorá sa mi páči...je to irelevantné a neverím na také somariny...
Viem si predstaviť ten rozhovor:
"Ty si super človek, milujem tráviť s tebou čas. Ale vieš, nemôžeme byť spolu.. Ty si Lev a moje znamenie sa k tvojmu nehodí. Tak smola no. Maj sa."
v láske si nerozumiem, ale so strelcami vo všeobecnosti ako s ľuďmi celkom vychádzam, ale asi to neni tým, že sú to strelci .D
jáj a mám talent presne povedať, ktorý človek je škorpión!
ja som narodeny v znameni strelca a vraj ma maju pritahovat strelkine, levice a barany (tiez ohnive znamenia) ale doteraz som si najlepsie rozumel s racicou to bolo nieco ako laska na prvy pohlad a bolo mi snou super...
na druhej strane ked sa s nejakym dievcatom nahodne zoznamim tak najcastejsie je to levica... mam stastie na levice aj ked vo vztahu si potom nerozumieme lebo su rovnako dominantne ako strelec.
vôbec sa do toho nerozumiem, takže neviem s kým by som si mala rozumieť a s kým nie, ale všimla som si, že tí, s ktorými som si doteraz najviac rozumela boli vždy raci
ale môj terajší frajer nie je rak
Podľa mňa sa na tom nedá stavať a brať to veľmi do úvahy. Moji rodičia sa podľa znamení dokonale k sebe hodia, ale nedokážu sa ani zniesť, sú úplne odlišní a nechápem ako mohli spolu vydržať skoro 30 rokov. Mama vraví, že vždy to s nimi bolo také. A ja mám partnera, ktorý sa vraj ku mne vôbec nehodí, ale že by som tomu prikladala nejakú váhu, tak to nie. Myslím, že nikto okrem neho sa ku mne tak dobre nehodí.
Som strelkyňa,a pravdou je,že si naozaj najlepšie rozumiem s ohnivými znameniami,a tieto znamenia aj prevažujú medzi mojimi priateľmi.Ale úplne najviac so strelcom (strelcami). Neviem či je to náhoda,alebo len zhoda okolností,príliš to neriešim,ale nedalo sa mi to nevšimnúť,už len pri oslavách narodenín
@17 a vlastne to neuznávam neprikláňam k tomu žiadnu váhu, len som prispel do fóra inak tie znamenia a predpovede, karty, veštenia a kadejaké astrológie sú hovadiny...
ja som rak, ale tak slnecne znamenie nie je vsetko... este sa do toho rypu dalsie planety a domy a este aj dalsie drobnosti, ktore cloveka potom v zivote postretnu a karma a numerologia a ine druhy astrologie preto vacsina ludi nadava, ze "astrologia je blbost"
kazdopadne, poznam velmi vela rakov, s ktorymi si bez problemov rozumiem, ja si vlastne ako rak rozumiem s kazdym, ale s rakmi specialne. no a inak mam hrozne stastie na strelcov posledny rok a ked aj nie je strelec, tak ma aspon ascendent v strelcovi (moja spolubyvajuca v NO), prestavam tomu rozumiet ale su sexy.
zatial skoro vždy keď som mala nejaku naj kamaratku bola to vzdy vahy.... a aj frajer je váhy a ja som baran, a pozerala som to už parkát a vraj sú úplní opak...
ale zatial sa to vždy s tými váhami v niečom posralo.. zakaždým...
@bloodypunk ano mali by mat podobne nazory a zaujmy ale nesmu mat rovnaku povahu... vsetky moje byvale mali rovnaku povahu ako ja a moc sme si nerozumeli kazdy si presadzoval to svoje a ked sme boli s nejakou partiou tak kazdy chcel byt stredobodom pozornosti... v partnerskom vztahu je najlepsie ked je jedne dominantny a druhy submisivny.
tak zas nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca. laska je predsa o tom, ze mas toho cloveka rad aj s chybami. a on ma rad teba. myslim si, ze pokial to nie je vzajomne, tak to nema sancu vydrzat, znamenia-neznamenia.
Som Rak a zaujímam sa o takéto partnerstvá. Hoci v láske som natrafila na streleného Blíženca, nudného Kozorožca, sexi Barana, nad Ryby to nemá ani jedno Aj kamarátov mám väčšinu vodného znamenia. Ešte s Levom si dokonale vychádzam.
@indelirium to nie su schopnosti skoripon je charakteristicke znamenie im to proste vidis na ociach... maju taky charizmaticky pohlad alebo ako to povedat... ine znamenia vies rozlisit podla spravania ale skorpioni su tak charakteristicki ze ich poznas na prvy pohlad. ak neveris mozem ti to dokazat...
raz kedysi davno som si robil s jednou osobou test na toto a vyslo to viac nez dobre a aj to potom bolo super, kym to nedojebala
takze to je blbost lebo ludia sa menia kazdym dnom
@madtwatterphd zvaľovať to na môj vek je trochu úbohé, nemyslíš?
Príde mi to úplne absurdné, napríklad ako tebe môže prísť hlúpe a nelogické hociktoré náboženstvo.
Som blíženec a toto je moja obľúbená téma
Takže vôbec si nemám čo povedať s kozorožcami (zatiaľ , strašne si nerozumiem asi s býkmi, ale to je také, že buď sa neznesieme alebo naopak, že šupa , s rybami som ešte nikdy nič nemala a ani ich poriadne nestretávam, strelec - najlepší sex , panna neutrálny vzťah , ale asi by z toho nič viac nebolo, váhy, vodnár - super!, blíženci - ta s nimi sa stále nejak dám do reči a často potom aj viac, strašne super, ale mi prídu trošku nemonogamní ... teraz má prvého rka a najprv to bolo niečo úžasné a teraz to je na chuj , lev .. spomeniem si len na depropexa a on je super! , barana som asi nemala jáááj a škorpión je Ville Valo a moja milovaná Natálka, takže ich ľúbim
som panna. podľa horoskopov by som si s istými znameniami nemala rozumieť, no tak paradoxne, každý môj frajer zastupoval jedno z daných znamení (blíženci, strelec, baran)..
@purpledrug666 ze Ville Valo ty by si si rozumela s jednou osobou... inak Ville Valo ma presne ten pohlad ako typicky skorpion ale pozor na nich... btw ake ste vy zeny blizenci?
znamenia same o sebe vypovedaju velmi malo...vraj je dolezity nas ascendent a z toho potom vyvodeny descendent, (protipol) a prave tento descendent ukazuje na vlastnosti nasho partnera....vlastnosti, nie ze ma byt v takom znameni...ak ma napr. niekto ascendent v skorpionovi (napr.ja , tak protipol k tomu je byk, cize by mi mal vyhovovat niekto, kto sa priblizuje vlastnostami byka...ale to je len velmi zjednodusene...este hraju ulohu aj napr. 7.dom a planéty v nom, aspekty medzi nimi atd
ja len viem ze vsetci strelci ktorych poznam su tak otvoreni ze to obtazuje moju uzavretost. proste to je sama partyparty, preco so mnou nechces chodit von 24/7 ty ma nemas rada? uplne udusenie pozornostou. aj vodnari. a to je vsetko.
1) tie hviezdy sa už dávno posunuli od doby, čo to bolo robené a preto dnešné znamenie, ak by to fungovalo sú úplný fail
2) je to fail aj tak, lebo to nefunguje
@veronika638 waat ? dufam ze to nie je pravda ..moj ascendent je vo vahach , descendent v baranoch - a baranov viem na tisice kilometrov vycitit, spoznat podla vyzoru , a som maximalne kludny clovek ale akonahle stretnem barana porad konfliktyy , ja ich nenavidiiim a neni pristupne aby som mala partnera podobneho baranovi radsik s mackami DD
@zajacik26 musim povedat, ze racice su casto moje osudove, megaplatonicke lasky, zeny, ktore maju to nevysvetlitelne, podivne pritazlive kdesi vo svojom vnutri (ano, som vahy)
ale mozem to uz jebat, taky system, radsej sa usmejem a vyhnem sa "racicovskemu komplexu"
casto sa mi stava, ze si rozumiem so zenami vahami, aj ked tam ide skor len o to porozumenie...a posledna skusenost - baran, a je to fakt zaujimave v pozitivnom slova zmysle
Strelkyňa som a drahý je panna. Tiež som bola v tom, že znamenia sú hlúposť, ale po tom, ako som si prečítala o našich dvoch znameniach, zistila som, že pár, dosť vecí sa na nás hodí.
Alebo som to tak chcela vidieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
who cares akého je človek znamenia, ak je super?
"Ty si super človek, milujem tráviť s tebou čas. Ale vieš, nemôžeme byť spolu.. Ty si Lev a moje znamenie sa k tvojmu nehodí. Tak smola no. Maj sa."
jáj a mám talent presne povedať, ktorý človek je škorpión!
na druhej strane ked sa s nejakym dievcatom nahodne zoznamim tak najcastejsie je to levica... mam stastie na levice aj ked vo vztahu si potom nerozumieme lebo su rovnako dominantne ako strelec.
nechcem znevažovať astrológiu, ale...vlastne hej, chcem ju znevažovať, lebo je to hovadina, ako aj znamenia, horoskopy etcetera
ale môj terajší frajer nie je rak
kazdopadne, poznam velmi vela rakov, s ktorymi si bez problemov rozumiem, ja si vlastne ako rak rozumiem s kazdym, ale s rakmi specialne. no a inak mam hrozne stastie na strelcov posledny rok a ked aj nie je strelec, tak ma aspon ascendent v strelcovi (moja spolubyvajuca v NO), prestavam tomu rozumiet ale su sexy.
ale zatial sa to vždy s tými váhami v niečom posralo.. zakaždým...
a lubim vodnarov. nikdy sa ich na to nepytam, vzdy si ich vyberiem i bez toho, aby som to vedela...
btw. som kozorozec a rozumiem si s malokym
Že sú skvelé Naozaj to vyznelo dvojzmyselne
takze to je blbost lebo ludia sa menia kazdym dnom
Príde mi to úplne absurdné, napríklad ako tebe môže prísť hlúpe a nelogické hociktoré náboženstvo.
Takže vôbec si nemám čo povedať s kozorožcami (zatiaľ , strašne si nerozumiem asi s býkmi, ale to je také, že buď sa neznesieme alebo naopak, že šupa , s rybami som ešte nikdy nič nemala a ani ich poriadne nestretávam, strelec - najlepší sex , panna neutrálny vzťah , ale asi by z toho nič viac nebolo, váhy, vodnár - super!, blíženci - ta s nimi sa stále nejak dám do reči a často potom aj viac, strašne super, ale mi prídu trošku nemonogamní ... teraz má prvého rka a najprv to bolo niečo úžasné a teraz to je na chuj , lev .. spomeniem si len na depropexa a on je super! , barana som asi nemala jáááj a škorpión je Ville Valo a moja milovaná Natálka, takže ich ľúbim
Aj tak na tom niečo je
@hoperpohroma ale ale...
ku mne by pasovali buď ryba, alebo rak
ale neriadiim sa tým
a potom to tak aj vyzerá!
2) je to fail aj tak, lebo to nefunguje
ale mozem to uz jebat, taky system, radsej sa usmejem a vyhnem sa "racicovskemu komplexu"
casto sa mi stava, ze si rozumiem so zenami vahami, aj ked tam ide skor len o to porozumenie...a posledna skusenost - baran, a je to fakt zaujimave v pozitivnom slova zmysle
Alebo som to tak chcela vidieť.
detto