bol z toho 5 rocny vztah, takze by bolo dost hlupe ak by som to vnimala zle. je to uplne normalne a cim dalej tym beznejsie. len si samozrejme treba davat pozor, ale to vzdy a vsade.
@6 kto hovoril o zamilovaní sa? dá sa aj "len" zoznámiť. alebo ja neviem, nechodím po kanáloch, celkom dosť ľudí som stretla, a "poznala" už len na základe toho, že som ho/ju videla na fotke.
@sorciere Na 90% s tebou súhlasím, ale mám tú skúsenosť, že mnoho ľudí v dnešnej dobe nevie normálne komunikovať a nadväzovať vzťahy... Internet veľa vecí zjednodušuje, keď nie si face 2 face
co je na tom spoznat nejakeho cloveka cez net? normalne si pises,ak chces,resp. ak aj naprotivok, sa chce stretnut tak sa strenete a potom to poriesite a moze z roho byt celkom aj za hrob ..
joooj, ja som sa strasne zamilovala cez net do jedneho chalana, stretli sme sa az po 2 rokoch pisania si a bol uzasnejsi nazivo ako na nete, tak sme sa zalubili a.... sak zvysok si domyslite .... vydrzalo nam to potom este 3 roky a nelutujem
@boloabude Súhlasím! Osobne to mám tiež radšej, ale pri behaní sa mi to ešte nepodarilo. Väčšinou mám slúchadlá a vtedy som v uzavretom ,,mikrokozme" čo moc nepodporuje nadväzovanie vzťahov.
@luc.ka Tak to je iné, to sa aj mne stáva, ale tak to neporovnávaj, to je také isté ako keby si niekoho stretla a povedala videla som ťa v reklame
@14 Zjednodušuje samozrejme, ale musíš si uvedomiť kde viac žiješ, internet s tebou nie je 24 hodín denne, teda podaktorý sú na ňom neustále ale chápeš ako myslím.
Potom ľudia v komunikácii zakrpatejú a nebudú sa vedieť ani pozdraviť tak argument že to zjednodušuje.. nezjednodušuje robí to ešte zložitejšie. Keď si tak všetko zrátaš a nakoniec dôjdeš k tomuto záveru.
@luc.ka Panebože nemáš. To bol príklad. Je to skrátka umelé takto nadväzovať kontaky. Pred sto rokmi to nebolo teraz už je. Ľudia prestávajú komunikovať....
chápem ťa, tiež som mala tento predsudok kedysi. možno to raz aj ty pochopíš, že ak v konečnom dôsledku spoznáš fajn človeka, je jedno, či ťa prvotne "šťuchol na fejzbúku", alebo sa s tebou zrazil na ulici.
@32 jj, pred x rokmi si ľudia neprirodzene písali listy, teraz si neprirodzene píšu správy. katastrofa už od roku, kedy vynašli pero a papier je na svete. škoda slov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nikto sa nemôže zamilovať ani nikoho ľúbiť cez internet, chat a pod.
Myslím že je to celé umelé a je to hlúposť.
Som za zoznamovanie normálne. či už kamaráti alebo hocičo iné.
Aj keď kamarátov sa tak aj dá nájsť ale moc také veci nemusím.
Ale s jendou z nich sme doteraz dobri kamarati
S jednou som sa dokonca zoznamil este za cias markiza txt chatu, to som mal 11-12 rokov a dnes to bude uz 10 rokov, co ju poznam.
A v poslednom case dost ludi som spoznal na kuchajde, pri strkoveckom jazere a na horskom parku kde behavam.
Stretla som sa asi s 15 ľuďmi ..a z toho 13 úspešných stretnutí ..z ktorých sa stalo skvelé kamarátstvo v niektorých prípadoch aj viac
Som dostatočne opatrná a nestretnem sa len tak s kde-kým, možno aj preto taká úspešnosť.
Posledné stretko bolo 21.októbra ...a sme spolu...takže na teraz žiadne ďalšie stretká
@14 Zjednodušuje samozrejme, ale musíš si uvedomiť kde viac žiješ, internet s tebou nie je 24 hodín denne, teda podaktorý sú na ňom neustále ale chápeš ako myslím.
Potom ľudia v komunikácii zakrpatejú a nebudú sa vedieť ani pozdraviť tak argument že to zjednodušuje.. nezjednodušuje robí to ešte zložitejšie. Keď si tak všetko zrátaš a nakoniec dôjdeš k tomuto záveru.
no asi to nie je to isté, keďže s človekom v reklame nemáš ako prehodiť pár viet.
chápem ťa, tiež som mala tento predsudok kedysi. možno to raz aj ty pochopíš, že ak v konečnom dôsledku spoznáš fajn človeka, je jedno, či ťa prvotne "šťuchol na fejzbúku", alebo sa s tebou zrazil na ulici.
A áno veľa ľudí som takto videla ktorých som videla predtým na fotkách, to je iné.