Čaute, stretli ste niekedy v BA mladého chlapa (okolo 25 rokov) s piercingom v obočí, ktorý od vás pýtal peniaze, lebo priateľka na pumpe natankovala príliš veľa a on potrebuje doplatiť asi 20 euro a pýta od vás okolo 5?
dost presvedcivo znie inak, ze "pretankovala" 20euri, ako uznavam, pohonne hmoty su teraz drahe, ale nechtiac to pretankovat o 20euri je aj pri tychto cenach kokotsky vela
tak chudak ma jebnutu zensku, co mu 2x za sebou pretankuje 20 ecok a qoli ktorej sa potom musi ponizovat pred cudzimi a ty mu este das taky picung, no fakt super si
ee,mna raz u nas v meste zastavil chalan z budapesti,ze nestihol bus naspat a musi tu prespat a nema tolko penazi,ci mu nemozem co to dat,a ked som odmietal tak mi povedal ze ma moze vyfajcit za peniaze....a v tom momente ma skoro vyjebalo
ale po vlakoch chodia všelijakí chuji štýlom že "tuto môj kamarát ide do košíc a stratil lístok, nemohli by ste sa mu naň poskladať po 1€" a len ho jedna ženská odjebala že "jaksik ho stráca každý deň" alebo dačo toho typu hneď bolo jasné
@najivna ja sa s takymito ludmi s principu nebavim. proste si ich nevsimam, ked sa priblizuju, odchadzam apod. aj keby som im chcela dat prachy (co nechcem), tak mam pocit, ze v momente ako vytiahnem penazenku mi ju vytrhnu a bezia do prec. moze pytat kto chce co chce, resp. kolko chce.
jedine o co som ochotna sa podelit su cigy, ale tiez len relativne normalnym ludom, nie sockam na hlavnej stanici. raz som stala u nas na zastavke a vedla mna taky mily robotnik, ze ide zo sichty, ze je unaveny a ze by si velmi rad dal cigaretu, ale ze na to nema peniaze z vyplaty. tak som mu dala aj tri.
hmmm, tohto konkrétneho som asi ešte nestretol,ale stretol som tu už viacerých podobných, hlavne tu v okolí môjho bydliska, tu je samá feťač a furt si niečo vymýšľajú, aby mali na chlast a nejaké drogy.
Zažila som ukradnutú peňaženku - ale to bola taká staršia, slušne oblečená pani s naozaj žalostným výrazom, pri ktorej som usúdila, že si nevymýšľa, takže som jej dala nejaké drobné.
Zažila som "elvisa" s gitarou, ktorý nebol bezdomovec, potreboval len drobné na cestu domov a ako vďaku chcel zahrať jednu-dve pesničky... Potom vyplynulo, že ho sbs-kári "prekvapivo" poznajú a nie je to prvýkrát, čo ho ženú preč
Inak ma našťastie nezvyknú oslovovať, slúchadlá v ušiach sú určitou prekážkou
@najivna dnes som ho akurat stretol, presne podla tvojho opisu, chcel odomna 1 euro, samozrejme som mu nic nedal a povedal som mu ze sa o nom uz na internete pise trochu znervoznel
@horsiq no poznám takých ale ja im aj tak väčšinou aspoň pár centov dám. vždy si poviem že ak to fakt potrebuje pomôžem a ak ojebáva je to jeho svedomie
tak ale 5 euro dat cudziemu cloveku ? to je uz trochu pridrbane na hlavu ne ? ja uz ani "kamaratom" neverim co mi dlhuju peniaze a to niekolko 10tok eur a nie este cudzim ludom davat 5 euro ... ked tak cigaretu nekomu dam alebo ked tak este bezdomovcovi 20 centov aj to je uz moc ... ale jeden taky cigan v MA je tomu dam vzdy tu cigaretku je to taky vysinuty houmlesak co by neublizil ani muche a takych ludi ja mam rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mna by teda nepresvedcil
akože lepšiu story mohol dať, akože mu zomiera babka a on potrebuje na taxíka za ňou alebo že zbiera výkupné pre mafiu za svoju unesenú ženu...
povedz ty
ale po vlakoch chodia všelijakí chuji štýlom že "tuto môj kamarát ide do košíc a stratil lístok, nemohli by ste sa mu naň poskladať po 1€" a len ho jedna ženská odjebala že "jaksik ho stráca každý deň" alebo dačo toho typu hneď bolo jasné
zatiaľ len:
-že niekomu jednoducho chýba na lístok
-že niekoho okradli a preto nemá na lístok
-že niekoho mama dostala infarkt a treba peniaze na taxík (wtf) + plač
jedine o co som ochotna sa podelit su cigy, ale tiez len relativne normalnym ludom, nie sockam na hlavnej stanici. raz som stala u nas na zastavke a vedla mna taky mily robotnik, ze ide zo sichty, ze je unaveny a ze by si velmi rad dal cigaretu, ale ze na to nema peniaze z vyplaty. tak som mu dala aj tri.
Zažila som "elvisa" s gitarou, ktorý nebol bezdomovec, potreboval len drobné na cestu domov a ako vďaku chcel zahrať jednu-dve pesničky... Potom vyplynulo, že ho sbs-kári "prekvapivo" poznajú a nie je to prvýkrát, čo ho ženú preč
Inak ma našťastie nezvyknú oslovovať, slúchadlá v ušiach sú určitou prekážkou
dal som mu 10 centov a on zacal nadavat, ze tolko malo -.-
sorry,I dont know
abo..ze co? b: nejake drobne nemas a: prosim? a odchadzam