mne to zatial vzdy vyslo.aj so strednou aj s vysokou.. kam som chcela ist tak tam ma zobrali, bud zazrakom, zazrakom, alebo neviem .. kazdopadne urcite nie uplatkami a ani po znamostiach..
primarny umysel na strednu som mal holleho gympel. najprv ma nevzali nikam a nakoniec vsade, cize som sa tam dostal vysku som mal primarny zaujem FEI a som tam... no tazko povedat, ci je to aj po roku moja vysnena skola
nie, nezobrali... chcela som študovať prekladateľstvo-tlmočníctvo a urobila som pre to všeličo, nielen v škole, ale i vo voľnom čase som sa venovala nemčine a angličtine, napokon ma neprijali... dáko ma to odrovnalo... a šla som na SPU so sebavedomím 0
po roku som sa spamätala a odišla odtiaľ, a teraz som na FEI... vysnívaná určite nie je, ale pevne dúfam, že je to už konečne VŠ, ktorú budem mať chuť i nervy doštudovať
vysnivanu nie ... sice som mala velku sancu sa tam dostat, nakoniec som ani prihlasku nepodala, lebo to nemalo vyznam ... platove ohodnotenie by som mala priam zufale ... tak teraz idem na inu vysku, ktora ma tiez zaujima, aj plat je vyssi (mnohonasobne), takze v podstate stastna som ... boze, len nech dostudujem ...
žurnalistika v BA a v Nitre a masmédia v Trnave...masmédiu ešte neviem ale hentam ma nezobrali..zatiaľ..nie som moc nízko pod čiarou tak skúšam odvolanie..a hovorím si, ak ma nezoberú ani tak, tak si ma nezaslúžia, hajzli!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
hlasil som sa na taku, o ktoru som mal velky zaujem.. jop a vyslo
Inak - áno, vzali, pred rokom. Neprestala byť vysnená. Máločo by ma bavilo tak, ako toto.
A je mi jedno ze som sedela nad knihami 12 tyzdne v kuse.
Preto ak vam to niektorym nevyslo, skuste o rok a urobte pre to vsetko, a uvidite ze to vide
po roku som sa spamätala a odišla odtiaľ, a teraz som na FEI... vysnívaná určite nie je, ale pevne dúfam, že je to už konečne VŠ, ktorú budem mať chuť i nervy doštudovať
a uplne najviac sa teším