zobudilo ma to, že mi zavolala o 7:52 mama, že na našej bývalej škole je nejaký výpredaj či čo a mám prísť... som si najskôr myslela, že lucidný sen- také reálne pocity , ale ako som bohužiaľ zistila neskôr, nie
Zobudil som sa ped 7 vsetko spalo tak som sa otocil na druhy bok.. cca o pol 8 ma zobudil "ohladuplny spolubyvajuci" ktoreho nadavky z nicoho nic by prebrali i mrtveho kona..
Som mu skoro nieco povedal..
Nakoniec i tak zistil, ze len zle cumel na hodinky..
Chýba možnosť "Áno, zobudil ale nezabudla som ho vypnúť" keďže som ráno potrebovala ísť nafotiť jednu budovu skôr, než tam budem mať tiene okolitých stromov...
A keďže som zneužívala rodičov ako odvoz, musela som potom absolvovať nákup...
Takže teraz by som sa najradšej vrátila do postele a dospala to...
Budik som mala zapnuty ale aj tak ma zobudil oco...Ako vzdy..Alebo Brat...Ale teraz DVD...Lebo moj uzasny ocinko ho dal na plnu hlasitost..Ma skoro vystrelo... Zacala som na nim ziapat ze ma zobudily a oco ze: No konecne..A ja ze: dem spat..Tak som spala este chvilu
ne zobudil ma kamos a spal som asi tak 1 hodinu aj teraz mi pada hlava na klavesnicu (a neverte tomu ze kola vas dlhsie udrzi hore je to totana ...)ale stale som na tom lepsie jak ty co to prehnali s tym dernetom xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
mal som ho nastaveny, lebo som nechcel spat dlhsie ako som chcel
ale zobudil som sa skorej...ale zostal som este lezat, kym zazvoni (a aj chvilu potom, ako zazvonil...)
cize nezobudil ma, ale nie preto, ze by som si ho "nastastie vypol"
ale dfneska ma zobudil ote ze : "vstavame uz je devät hodin" a bolo len 8:22 pri tom !!!
Som mu skoro nieco povedal..
Nakoniec i tak zistil, ze len zle cumel na hodinky..
A potom som zaspal znova
A keďže som zneužívala rodičov ako odvoz, musela som potom absolvovať nákup...
Takže teraz by som sa najradšej vrátila do postele a dospala to...