Aký máte názor na zodpovedného feťáka? Dokázali by ste s takýmto človekom žiť? Pod zodpovedný myslím takého, ktorý chodí do práce, nesadá za volant sfúkaný a nerobí problémy pod vplyvom, ale na druhej strane si každý deň fúkne čiaru ako správny narkoman.
No my doma všetci fetujeme, nám to prispieva, vieš ako. Bez toho by ani slnko nevychádzalo. Za volant sfúkaní nesadáme, lebo sme ho už dávno prefúkali, ráno sa nafičíme a ideme do roboty pešo on za pásom, ja v sklade, aspoň nám to rýchlo uteká. A problémy si robiť nedovolíme, lebo máme dokopy 40 kíl a tri zuby, tak potichu sekáme dobrotu.
Aký máte názor na zodpovedného vraha? Dokázali by ste s takýmto človekom žiť? Pod zodpovedný myslím takého, ktorý chodí do práce, nesadá za volant od krvi a nerobí problémy iným, ale na druhej strane si každý deň nejakú babenku zareže ako správny vrah.
Mam kamarata, ktori huli marihuanu casto a rozbehol velky medzinarodny projekt, zbohatol, zamestnava kopu ludi. A cely ten napad dostal, ked prave fajcil travu, inak by mu to vraj ani nenapadlo
Nechodila by som s takým človekom. Nikdy. Kľudne by mohol byť neviem aký úžasný, ale mňa by to od vzťahu odradilo. Akože kľudne nech si každý robí, čo ako uzná za vhodné, ale potom nebude mať taký človek u mňa šancu. Ale zas ako kamarát by mi nevadil samozrejme, i keď je pravda, že nemám kamarátov, ktorí by aktívne fajčili marihuanu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nikdýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý...
#hlavnezodpovedne