"Známy slovenský herec Michal Dočolomanský zomrel dnes v predpoludňajších hodinách na Klinike pneumológie a ftizeológie Fakultnej nemocnice s poliklinikou v bratislavskom Ružinove.Nezabudnuteľný predstaviteľ Jánošíka z muzikálu Na skle maľované podľahol z
bol to dobry herec...stretol som ho pred par rokmi na agrokomplexe...fajn chlap urcite patri medzi slovenske herecke hviezdy...najviac sa mi pacila jeho rola v svakovi raganovi
ufff... tak to si ma dostala! Velka skoda ze zomrel. Bol to skutocne dobry herec. PAN herec... v poslednom case umiera vela dobrych slovenskych hercov, nemyslite?
mala som ho rada...bol to skutočne vynikajúci herec...jeden z najlepších..o tom niet pochýb.....bude tu veľmi chýbať....naozaj v poslednej dobe odchádza veľa vynikajúcich hercov...
akoze nic proti nemu ale moze si za to aj trochu sam..bol to dobry herec ale pozrime sa aj na to cim bolo sposobene to ze podlahol RAKOVINE PLUC?.. tym ze fajcil ako duha.. dobre su ludia ktori mozno fajcia aj ovela viac ako fajcil on... a aj to berem do uvahy ze nemusel predtym vediet ze tu rakovinu mat bude.. ale ked uz fajcil aj vted ked vedel co je s nim?.. to povazujem za riadnu nezodpovednost.. ale herec to bol dobry to treba uznat
mne sa osobne najviac paci, ako si ludia spomenu az ked niekto zomrie...cize ak chces, aby si na teba niekto spomenul, musis umriet...a nemam co k tomu ine dodat, osobne som ho nepoznal a pocul som na neho veci aj dobre - herec, umelec atd a aj tie negativne, ale rozoberat ich teraz uz nema cenu...
pockajte on zomrel???????!!!!!! coze???ako to,ze to nebolo v novom case??????
do kelu sak ja mam s nim aj fotku...bol to super uj
bude mi normalne,ze aj chybat....sak bol u nas v obci...a to je uz co povedat,ked si na nas nasiel cas...do certa fakt zomrel???....to je smola ...a je mit o fakt riadne luto
ako herec mi bol celkom sympatický, samozrejme že nikomu neželám, aby skončil s nádorom na pľúcach, ale stojím si za tým, že ako tvrdý fajčiar (podľa syna 60 a viac cigariet denne) si za to mohol sám. + to že neprestal fajčiť ani cez chemoterapiu...no neviem neviem. rozhodne sa nedá povedať, že by si vážil zdravie.
zboznujem jeho pesnicku zo skla malovane...to kotlik medeny...nieco nenormalne
a ze umrel, myslim, ze je to obrovska strata pre slovensku divadelnu scenu...a pre mnoho ludi aj, hlavne tych starsich...takze vazne obrovska strata.. :/
No kopu znamych osobnosti sa bud prepili alebo prefajcili ... no bol z tych dobrych hercov.. co uz ?? nkto tu neni na vzdy ... dukaty dostracal aj aj po horach dochodil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
skutočný PÁN HEREC
V poslednej dobe odišlo veľa slovenských hercov...
Česť jeho pamiatke.
Fajčil jak dúha, to je krásne prirovnanie ...
do kelu sak ja mam s nim aj fotku...bol to super uj
bude mi normalne,ze aj chybat....sak bol u nas v obci...a to je uz co povedat,ked si na nas nasiel cas...do certa fakt zomrel???....to je smola ...a je mit o fakt riadne luto
Vyčkaj zajtrajšiu titulku...
» www.cas.sk/clanok/86978/po...
» kultura.sme.sk/c/4048190/zomre...
kto uz dnes cita papierove novyny?
ako herec mi bol celkom sympatický, samozrejme že nikomu neželám, aby skončil s nádorom na pľúcach, ale stojím si za tým, že ako tvrdý fajčiar (podľa syna 60 a viac cigariet denne) si za to mohol sám. + to že neprestal fajčiť ani cez chemoterapiu...no neviem neviem. rozhodne sa nedá povedať, že by si vážil zdravie.
a ze umrel, myslim, ze je to obrovska strata pre slovensku divadelnu scenu...a pre mnoho ludi aj, hlavne tych starsich...takze vazne obrovska strata.. :/
Zbohom buď, lipová lyžka
žitia môjho verná družka
na zbojníckom poli
Zbohom buď, kotlík medený
nad pahrebou vyúdený
Zbohom hrudka soli
Čo som sa po horách nachodil
čo som sa pištolí nanosil
Kto to vie kto to vie?
kto to vie kto povie?
------------------------------------
Pesnička, ktorá sa mi páčila, páči a páčiť bude!!!ˇ
+++++++++++
Česť k jeho pamiatke
+++++++++++
Kazdopadne je mi nesmierne luto ze ho uz neuvidim na doskach....
Nejdeš na pohreb?
ked som vychadzal z divadla drzal mi dvere..vraj s nim bola sranda podla toho co mi tatko vravel..