Dnes rano mi zomrel spoluziak z gymka. Mal rakovinu. Je to strasne, lebo to bol velky chlap, ktoreho nic len tak nezmohlo... stalo sa vam nieco podobne, ked vam zomrel spoluziak/kamarat? ako ste to brali?
Hmmmm mne nezomrel spoluziak ale nieco obdobne. Skoncil pod nozami na srdce koli jednej banalite. nejdem ju tu spominat. ale uz som ho dlho nevidel. Na psoledy asi pred 2 rokmy. ktovie, ci je este medzi zivimy.
zazil som nieco podobne, sice to nebol moj spoluziak, ale spoluziak mojho brata a zaroven moj kamarat. tiez to bol velky chlap a bojoval dlho, ale neuspesne ak by ho ortopedicka neodmietala cely rok riadne vysetrit kvoli bolestiam chrbta, mozno to mohlo byt inak. (ona myslela, ze simuluje kvoli skole). ale to uz je teraz jedno.
no mne sa stalo že mi umrel starši brat v den ked sa ten maldši narodil otraislo to celou rodinnou najma mojim otcom ktorý sa nezmohol mojeho brata do roka ani chytit a do dnes je den bratovych narodenim najštastnejšim a najsmutnejšim dnom jeho života vždy je vidiet smutok v jeho tvari ...
mojmu kamaratovi zomrel brat ktoreho uplne zboznoval, vzdy bolo vidiet take stastie v jeho ociach ked mal ist k starsiemu bratovi domov...no a ´jedneho dna jeho brat zomrel a bol to strasny sok a neviem ci sa s tym niekedy vyrovna, jeho brat bol jeho vzor
@12 presne tak... rakovina je ku*va... najma preto, ze sa to prejavi uz velmi neskoro, aby sa dala este liecit ale myslim ze rakovina zamrzi v kazdom veku, ci v 20-ke, alebo 60-ke...
mno ked moj starši brat vtedy havaroval mal 25rokov a valsten ieišl v aute so svojou žnou dcerkou a bratom svoje ženy a valsten sa chcel vyhnut kamionu a zakryl svoju ženu a zacchranil ich mno a jej brat zostal velmi tažko popaleny na rukach a na tvari ako dost krutee ....
Mne nedavno zomrel spoluziak. Ako isli zo skoly havarovali do autobusu. On jediny to neprezil. Bral som to vlmi zle, ale to asi kazdy. Dost casto na neho myslim. Bol to perfektny a zabavny clovek.
no mne zomrel asi pred polrokom najlepsi kamarat. .skocil z okna a nikto nevie preco..zo zaciatku som to pochopitelne brala velmi zle..teraz si hovorim ze ak ho tam hore raz stretnem tak ho pekne prefackam za to ze to urobil..ale zivot ide dalej..ostava mi len s usmevom spominam co pekne sme zazili spolu
toto je velmi smutna tema no mne od juna umreli traja kamarati na onkologicke ochorenie ( nejdem tu rozoberat preco poznam tolko deti z onko oddelenia...)a je to hrozne ked umrie dieta, kazda smrt je uder ale predsa..ked ide o dieta je to take bolestnejsie alebo ako to nazvat.ale je to sucast zivota a musime jednoducho sa snazit mysliet nato ze teraz ich uz nic neboli, netrapi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mladí by nemali umierať
aj ked sa hovori,ze niekto zomrie,aby sa druhy narodil...
ked moj dede zomrel,kamoske sa narodil syn,a ked sused zomrel,susede sa narodil syn..
ale je to hrozne,aj ked ide o starsieho cloveka,nieto o mladeho...neviem,kolko mal tvoj brat rokov...
mrzi ma to..je to fakt krute zomriet na tak neprijemnu chorobu a este v takom veku
A neviem dobre popista tie pocity,..asi uzkost,smutok,beznadej.
Ale casom to preslo a viem,ze je v dobrych rukach a na pre nu dobrom mieste.
mne tiez umrel dedo na rakovinu a nebolo to nic prijemne...
smrt je vec s ktorou sa potykame kazdy den.. je jedno ci mlady ci stary vzdy to cloveka zasiahne...