Krajšie ráno si už ani len neviem predstaviť Idem si do školy, keď zrazu zbadám zvláštneho "snehuliaka". Pozriem sa a čo nevidím? Pred školou stojí penis Obrziem si ho a je väčší ako ja... nikto nevie komu patrí
každoročne pred jedným z intrákov vo Zvolene... pred druhým minulý rok postavili obrý záchod, ešte mám kdesi fotku s ním... normálne, ľudia sa radi pobavia na takých veciach... patrí to k mladosti
no nepride mi to uz vtipne,
skor keby nieco originalne vymysleli, napriklad klzacku zo snehu poliatu vodou (lad) aby smykala, alebo nejaku tvar pripominajucu znamu osobu a pod.
A dovolil by som so tvrdit ze ty na tento gympel nechodis... Len pises pre student24 a toto je cesta akou sa propaguje clanok a nahana citanost. To je vsetko v poriadku aj to je praca zurnalistu, chapem.
No nemyslim ze takouto cestou je to fajn. Len robis z prace zurnalistu to co sa nema... Ak trieskas skreslene bulshity uz teraz, dufam ze sa na verejnost a k vaznym temam nikdy ani len nepriblizis : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a inak fórum fakt superkooo, škoda že sa už nedajú fóra hviezdičkovať, by som ti dala aj pätnásť zelených!!!
je to verejne tajomstvo aky je to neschopný minister a len tam sedí ako žaba na prameni
no nemá kúska hanby
pochybujem zeby slusni gymplaci toto spravili..no nijako
skor keby nieco originalne vymysleli, napriklad klzacku zo snehu poliatu vodou (lad) aby smykala, alebo nejaku tvar pripominajucu znamu osobu a pod.
A dovolil by som so tvrdit ze ty na tento gympel nechodis... Len pises pre student24 a toto je cesta akou sa propaguje clanok a nahana citanost. To je vsetko v poriadku aj to je praca zurnalistu, chapem.
No nemyslim ze takouto cestou je to fajn. Len robis z prace zurnalistu to co sa nema... Ak trieskas skreslene bulshity uz teraz, dufam ze sa na verejnost a k vaznym temam nikdy ani len nepriblizis : )