Dnes zomrel známy herec Leslie Nielsen. Hral vo filmoch ako Bláznivý exorcista (1990), Drakuloviny (1995), Agent WC-40 (1996), Pán Magor (1997), Utopenec na úteku (1998), 2001: Vesmírna prda (2000) alebo Scary Movie 3 (2003) ale aj v komédiách ako Kevin z
@luc.ka aj @mayo maju pravdu. akoze mrzi ma to, ale ozaj jeho filmy za vela nestali. obcas, ak mal clovek naladu, dalo sa na tom dobre zasmiat, priputajte sa prosim bola asi jedna z mala jeho fakt dobrych komedii, ale celkovo vzate nebol ziaden genius. aj ked na druhej strane, stale asi bol o triedu vyssie nez steve martin ci adam sandler
@luc.ka juuuj, no ale ben stiller nie, ten je podla mna ozaj dobry, len ono si asi treba zvyknut na jeho styl. napr ako derek zoolander bol neprekonatelny sandler hra furt len takych dementov s vykrivenou hubou, to sa mi nepaci, on je o dost prvoplanovejsi. teda okrem filmu opiti laskou, ten bol cely extremne dobry a dodnes nan spominam. pokial si nevidela, pozri si, zarucene ta dostane...
No,mne to ani škoda není,pretože ja mám radšej virtuálni svet. Keby mohol tiež urmrieť(virtuálni svet),bola by to škoda do plaču,lebo virtuálni svet mám rád tak ako mnohí ľudia hercou v TV.Ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale ako človek mohol byť fajn, to nevylučujem, len tie drbnuté komédie boli proste drbnuté.
skoda, ze zomrel
Ako takéto veci beriem vždy s nadhľadom, ale tohto bude vážne škoda... (Ach, Drakulovny...
Milovala som jeho filmy, a to patrím medzi tých, ktorým sa zo slovného spojenie ..americká kinematografia" vyhadzujú vredy na nosnej prepážke.
to čo!
inak on mal už 84 rokov? ja že nejakých 50
leslie nielsen a steve martin sú pre mňa asi taká dvojica ako adam sandler a ben stiller.
pri nielsenovi aj martinovi si predstavím jeden ksicht, asi ten nielsenov,
pri sandlarovi a stillerovi si tiež predstavím jeden ksicht, ani neviem ktorý
(a sheen ani nepotrebuje dvojičku, ten si s dementnosťou vystačí aj sám
proste týchto hercov nerozoznávam, je to všetko rovnaká komediálna škola, ktorá mi proste nechutí.
ale až na 4 ľudí ho tu všetci zbožňujú, tak asi treba takých, aby sa aj väčšina mohla na niečo smiať....
fuj, ale asi si teraz musím pozrieť nejakú kvalitku, lebo mi nejako ťažko na žalúdku ostalo z písania tohto komentáru
Nemala som ho rada.