mne zomrelo morča v náručí ktoré deň pred tým otehotnelo : disappointed: lebo jeden skurveny pojebany pes siel okolo a jeho este skurvenejsi pojebanejsi pan ho pri nas pri deke pustil z voditka a moje morča začal nahanat a padlo z obrubnika a potom zomieralo pomaly v bolestiach a to mi je najviac luto a zomrel aj ten maly zivot v nom : : disappointed:
Hej poznám. Mama raz nasla 2 uplne male macky este slepe to bolo. Cela rodina sa s nimy piplala, tyzden som koli nim von nechodil a nakoniec jeden den zrazu nechceli pit mlieko zo striekacky. Tak jednej som to napchal násilím do gágora a vydrzala o hodinu dlhsie...
jj.. Skoda, ale mam si mysli z esom mu neico spravvil ja.. Bo som za nu hned bezal.. Ale vysvetlil som jej to ale stale ze a nic si mu nespravil? Nepadlo ti? ved to poznate
to je este nic ale mne niaka neznama osoba ukradla moju mrtvu macku cca 1mesiac dozadu lezala pod autom pri dome a tam sa niake auto otacalo som si myslel a ako som to chcel povedat rodicom ze tam je mrtva nasa macka tak on viuzil ani nie 30sec na kradez macky ale on ma prinej vydel tak nechapem preco to spravil?jednoznacne mne stoho vichadza ludsky hyjenizmus...
Moja havina mala pred dvomi rokmi umrieť lebo mala nádor na maternici... Obehla som s ňou pol republiky, dva krát ju operovali a chvala Bohu žije a je okej.
Kúp im šteniatko, bude im veselo. Moja kamoška mala doma päť mačičiek a psíka z útulku. On si myslel, že sú len pre neho. Keď sa k ním niekto priblížil, tak ho išiel roztrhnúť. To boli jeho mačky a hotovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale ber to z tej lepšej stránky - ešte ich máš 5 - môžeš sa im aspoŇl pešie venovať.
ja take maciatka milujeem.......ked sa narodia jaku maju velku hlavicku..... ((((((
uprimnu sustrast ale...
mne vcera zomrelo 5 ročné morca