lenže on ma holku....ale.. minuly mesiac na jednej chate ..ona tam nebola...a my dvaja sme spolu skoncili...ako nic strasne sme spolu nemali to by som sa neodvazila..len sme lezali na posteli a bozk
@5 co je na tom kravina? ako fakt nechapem. ty si sa nikdy nezamilovala? nechapala toho druheho? chcela aj zaroven nechcela byt s nim? nedokazala odolat? mas to potom blbe
@holyknight ma pravdu , zije si štýlom podjebHu nevies sa premôcť....viem,ze to je tazke ale zatni zuby a bojuj sama so sebou....chces takeho co zahyba priatelke ? myslis ze na dalsej chae nezahne teb,ze ti bude po tomto verny az dokonca ? vyspi sa nato a vazne popremyslaj,ze sa zbytocne trapis pre takeho....ako to slusne povedat...
bojuj o neho...vsetci tu hovoria jaka je to kravina ale asi nikdy neboli zalubeny...a okrem toho keby aj on nelubil teba tak by sa s tebou neboskaval....a ta holka? postupne ho to umrzi zisti ze to bolo len take docasne a rozidu sa....najprv by si sa s nim mala stretnut a porozpravat sa ze ako to citi on .... a nech nehra na dve strany...a ak si vyberie tu druhu holku musis sa s tym zmierit...ale ak ta ma rad tak si vyberie teba
suhlas.... ak to robi terajsej s tebou bude to robit aj tebe s inaksou ... bol som svedkom rozpadu mnohych vztahov ostali len tie pri ktorych som drzal hubu jak mne uz to obdobie adolescencie lezie na nervy : /
@15 naiva si ty..hras sa na zeleznu lady...este aj ten nick ze krutafunebracka je trapas...nwm ale asi ked niekto napise tak potrebuje poradit a nie aby ho tu kazdy odje*aval....tak neodje*uj ...radsej sa zdrz poznamok jak pisat "je to kravina"
@barbarka0503 Práveže nie som. Pozri - keď jasne vidíš, že niekto je len kurevník a hrá sa s tebou, tak ty tvrdíš, že on sa len bojí? Je to naivné! Však všetci jej práveže poradili, aby tomu neverila, ale ty tu musíš byť JEŽIŠ, tak ju všetci len „odjebávajú“.
@barbarka0503 okrem tych chyb, ty si nejaky psycholog ? or something like that ? tvoja vypoved jej bude akurat tak na Hovno ked mam byt slusny a este ma onho bojovat ? ked tamtu podvadza ju nebude ne ? on je zamilovany poštim sa
napriklad ja som podviedla svojho byvaleho s terajsim a sme spolu uz vyse 1,5 roka...a ziadny problem ohladom dovery nemame...
zalezi na tom preco ju ten tvoj kamos podvadza ci len tak pre zabavu lebo je chuj alebo je nespokojny ale nedokaze to jednoducho vzdat ten vztah...porozpravaj sa s nim o tom co sa deje a podla toho co ti povie sa zariad
Niekto tu pise ze ma chalana /babu/ a obcas riesia druheho. Potom je to demencia a debilita ked viete ze niekoho mate..ale aj tak to robite... a viete ze je to zly pocit ale aj tak to robite. haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ach veď je toľko nezadaných chalanov...
@krutafunebracka tap ! suhlas bezokolkov
zalezi na tom preco ju ten tvoj kamos podvadza ci len tak pre zabavu lebo je chuj alebo je nespokojny ale nedokaze to jednoducho vzdat ten vztah...porozpravaj sa s nim o tom co sa deje a podla toho co ti povie sa zariad
je to na smiech jaj ludia