No to je dosť ťažka situácia kedže chceš doštudovať, bojiš sa otca ale chceš prisť byvať aj tu... Keď sa bojiš chodiť domov, tak si najdi frajera, prespavaj u neho, u kamaratov, u nejakych rodinnych znamich ... ale určite doštuduj, ked si začala, hlavne keď sa ti tam darí.
Pozri sa, zdravie mas len jedno. Nestoji ti ten stres za to aby si bola v zahranici. Psychicka pohoda ne podla mna jedna z najdolezitejsich beci v zivote.
Po strednej mozes ist v pohode na uni do zahranicia
Vela dovodov tam neni, skor by som povedala ze ho to uz nudi tu a chcel by ist naspat na sk, ale nemoze kvoli nam, a taktiez, on s nami byval asi 2 roky, a to bolo tiez pred asi 12-13 rokmi, cize o nas toho vela nevie
odkiaľ presne z UK si? Keďže ja žijem v UK taktiež.. každopádne na tvojom mieste by som odišiel na Slovensko, kedže si vo veku (ak je tvoj uvedený vek pravdivý) keď takéto správanie zo strany otca môže na teba zle vplývať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Po strednej mozes ist v pohode na uni do zahranicia