Ake su vase skusenosti zo zoznamovanim cez internet? Nasli ste tak aj nejaku normalnu osobu s ktorou ste sa neskor stretli a pripadne aj mali vztah alebo z toho napokon nic nebolo?
Na birdzi som sa zoznámila s človekom, s ktorým som bola 2,5 roka, ale už je to pre mňa len osoba. Myslela som, že k takejto ľahostajnosti voči živej bytosti nikdy nedospejem, ale zjavne som dospela A je mi to JEDNO.
ja nemam problem sa s niekym stretnut z netu .. povacsine z toho vznikol vztah,ale nasla som si cez net aj velmi dobrych kamosov a tak Mozem povedat ze v ziadnom meste sa nestratit vsade niekoho poznam A teraz co mam vztah ,tiez vznikol najprv pomocou netu..a do tyzdna sme sa stretli takze u mna same len pozitivne stretnutia asi mam "dobry nos" sa stretnut so spravnymi ludmi
jeeee nebyť internetu tak nemám úžasnú sestričku @dushqa ,zlatú dcérku @wordsarejustdropsofrain , moje striebro @hov ädo a parťáčku na babskú jazdu @soraya (aj keď s ňou som sa zoznámila osobne a moju ňuňu @acvd43xa7w
a moja bestie si na nete našla chlapa s ktorým sú spolu už rok
neozoznamujem sa/nestretavam sa s ludmi z netu... ale obcas mam strasnu chut napisat len status a v nom nieco ako kto so mnou pojde o 2 hodky tam a tak na kavu? a proste sa stretnut a ist s prvym, kto napise...
Nie je problém. Dokonca som si na cez net našla frajera. Dokonca nie jedného.
Ale mám taký neistý pocit, že som na to momentálne zanevrela. Myslím na zoznamovanie za účelom "dať sa s niekým dokopy". Zoznamovanie naživo má svoje väčšie čaro.
Ale čo sa týka priateľstiev, tak z netu pochádzajú moje najkrajšie, najlepšie a najtrvácnejšie priateľstvá A hoci sem nechodia, ja si ich pekne linknem, no napríklad taká @niwyiben alebo @majko326 , moje dve najlepšie slniečka.
nie je problém v takom zoznamovaní ...dokonca teraz už mám niekoľko mesiacov vzťah s chlapcom ,ktorého som našla na nete a som veľmi šťastná ,lebo zhodou okolností žije vo vedľajšej dedine a celé roky sme sa "obchádzali "
myslim si, ze zoznamenie cez internet je urazkou zacinajucich vztahov.. takyto druh zoznamovania je vhodny pre skaredych a malo sebavedomych ludi.. a ja som krasny a nazivo neodolatelny, preto taketo veci nepodporujem.. tak jak phan!
zhruba pred mesiacom aj niečo som sa zonamila tu na birdzi z jednym uzasnym chalanom.... uz to budu dva tyzdne čo sme spolu.. je hrozne mili a strasneho lubim ....
ja som raz náhodou reagovala na jeden komentár... s chalanom sme si potom začali písať, stretli sme sa a bol z toho trojročný vzťah, ktorý sa len nedávno rozpadol
nerada sa stretávam s ľuďmi z netu. Radšej naživo spoznávam. Ale raz som to spravila a našla som si tak jedného z najlepších kamarátov, ktorý je absolútne moja krvná skupina a je z NR, takže sa stretávame často a nie je to "internetové kamarátstvo".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@mosthaxor heej! keby dačo aj ja mam kratke nohy...ale ja som celkovo taka malička...160 centi
Všetky internetove krasky boli nakoniec s nejakou "poruchou"
A možno je to hlavne moja chyba, ale s nikým nevydržím tak dlho, že by sa to dalo nazvať vsťahom.
a moja bestie si na nete našla chlapa s ktorým sú spolu už rok
Ale mám taký neistý pocit, že som na to momentálne zanevrela. Myslím na zoznamovanie za účelom "dať sa s niekým dokopy". Zoznamovanie naživo má svoje väčšie čaro.
Ale čo sa týka priateľstiev, tak z netu pochádzajú moje najkrajšie, najlepšie a najtrvácnejšie priateľstvá A hoci sem nechodia, ja si ich pekne linknem, no napríklad taká @niwyiben alebo @majko326 , moje dve najlepšie slniečka.
A inak som na Birdzi spoznala úplne úžasných ľudí ako @titusik @tunidlo @tikalok @gothicpoethic a vôbec, asi tak trilión dva ďalších
Čiže: Cez net zoznamovať? URČITE.
Ale frajera radšej reálne
(a aj pretým som mala z netu bléé ale nespomínam radšej aspoň na toho jedného debilka )
ale uz ma to nejako nebavi snazim sa zameriavat na ten realny svet