mam par otazok...
-ako ste sa zoznamili s partnerom/kou? (internet, skola, diskoklub....)
-alebo aky sposob by vam prisiel nakonventnejsi (ak ste single)
popripade mate nejaky specificky sposob pre niekoho, kto nie je uplne introvert, ale dlhooo mu trva
1. zoznámil som sa s ňou cez jej kamarátku (ktorá bola prvým dievčaťom do ktorého som bol naozaj zaľúbený)
2. ja to robim takto, vyhladam si vhodné a ľahké obete na nete, zoskupím a vytvorím tím s jasným cielom a nejakým plánom (či už opiť sa do baru, alebo niekam inam) a potom to už nechávam tak ,,na život,, ... oni môžu pozvať koho chcú, resp. ma zoznámiť s niekym atď (navrhnúť ďalší plán - či už v ten deň alebo v iný)
pretože fyzicky cez známych som naposledy spoznal nových ľudí minulý rok - tým že som kontaktoval starších známych a príležitostných kamarátskych spoločníkov s ktorými som sa až tak nestretával a proste som len začal - oni už mali zaužívané kontakty a miesta kam chodili ... iba som sa k nim pripojil a začal navštevovať miesta a spoznal ľudí ktorí im boli blízky/blízke ... tam som inak spoznal ,,fyzicky - reálne,, aj dievča ktoré o mňa javilo neskôr záujem, čiže to bolo cez iných ľudí ... ale to sa mi už dávno nestalo, momentálne som antispoločenský a mám kontakt iba s ľudmi ktorých už dlho poznám alebo teda net
poznali sme sa už celkom dlho cez birdz, ale nikdy sme sa nevideli. raz mi hrozilo vyhodenie zo školy a bolo mi dosť nedobre, práve v ten deň mi nahral videoodpoveď na mail a poslal mi ju. Keď som to video videla, zbalila som veci a išla prvým spojom do Prahy. juj mám rada ten príbeh, kto by povedal, že ten večer mi tak krásne zmení život
a poradila by som ti nesiliť to. nauč sa fungovať aj sám, to je tiež veľmi dôležitá vec.
ja som napríklad lietala zo vzťahu do vzťahu lebo som so sebou nevedela byť sama a to nie je nikdy dobré. máš len 20 rokov, určite neber tragicky to že teraz nikoho nemáš
bude to znieť čudne. Ale moja spolužiačka s ním chodila. A tak som o ňom dosť vedela z rozprávania, hoci ho po asi mesiaci-dvoch odkopla. A potom som o ňom počúvala z každej strany... a keďže sme mali viac spoločných kamošov, šli sme spolu von A potom si ma pridal na fb....
a ďalej je to trošku zložité, ale pýtal si sa na zoznámenie, takže takto
ja som nehladal a nasiel tu pravu, spoznali sme sa v kaviarni ale predchadzalo tomu to, ze sa ma spoluziak pytal ci nechcem partenrku na stuzkovu a ma odkazal na svoju kamosku ta mi ukazala fotky kamaratiek, jedna (teraz uz moja priatelka) sa mi pacila a jej kamaratka sa jej spytala ci by chcela niekoho a sme isli stvorica na kavu, no su rozne sposoby, ale skor najdes ked nehladas ako ked sa tomu venujes. A to som nehladal a nasiel.
cez net, aj keď bol stručný a robil zo seba drsného a nedostupného frajera, dostala som sa mu pod kožu, aj keď som mala nie málokrát sto chutí neodpísať mu a nikdy sa mu už neozvať. Ale som rada, že som bola taká otrava
No s prvým vážnym som sa spoznala skrz nevážneho bol to vlastne naj kamarát môjho frajera (nie, nenechala som frajera kvôli jeho naj kamarátovi....).
s druhym tým takým vážnym som sa spoznala na intraku.
a s tretím tu na birdzi.
@kittyboo tak my tiež nemáme nejak extra romantický, nie si v tom sama printscreen-nem ten koment a dáme si ho nad posteľ namiesto svadobnej fotky, ha! 8)
bolo upršané nedelne junove dopoludnie... vlastne, uz prestavalo prsat a slnko sa zacalo predierat cez tazke a dusne mraky..
obliekol som si svoj parkový plášť, na holé telo samozrejme a išiel som obšťastňovať dámy, ktoré náhodne prechádzali našim parkom...
ako na prvú som narazil na ŇU! Mala krásne elegantné červené šatičky, v tvári výraz, mladej neskúsenej, ale HRAVEJ panny.. v tom dusne, svetle a tých šatách s takmer nevinným výrazom vyzerala ako aniel a diabol súčasne!
Išla oproti mne a vtedy som to na ňu vybalil!
A ona mi hovorí:
"počuj kámo, ty si dobrý nejdeme radšej na zmrzku?"
cez FB na takej stránke.. no niečo v zmysle, že budúci prváci na hotelke v NR a tak sme si písali ale málinko..v škole sme sa vyše roka len zdravili a potom v druhom ročníku sme si písali viac a viac, raz sme išli von so spolužiakmi a bum bác v januári to budú tri roky :happy:
čo sa týka dlhších vzťahov tak jedného cez kamarátku (vraj ma videl a fotke a dlho ma hladal ) a druheho cez fb skupinu a to boli tri roky a teraz neviem ako...aj ked som bola v klube a kecala som s chalanmi aj tak som si o vsetkych myslela ze len su ozratí a nic z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ja som tiez introvert, ale v ten vecer som si nieco vypil a tak dobre som tancoval, ze okolo mna bolo kopec dievcat a ja som si vybral jednu z nich
neni konvent kláštor?
a neviem, ja som tak nesmelý a introvertný typ, že som rada, že som žena
2. ja to robim takto, vyhladam si vhodné a ľahké obete na nete, zoskupím a vytvorím tím s jasným cielom a nejakým plánom (či už opiť sa do baru, alebo niekam inam) a potom to už nechávam tak ,,na život,, ... oni môžu pozvať koho chcú, resp. ma zoznámiť s niekym atď (navrhnúť ďalší plán - či už v ten deň alebo v iný)
pretože fyzicky cez známych som naposledy spoznal nových ľudí minulý rok - tým že som kontaktoval starších známych a príležitostných kamarátskych spoločníkov s ktorými som sa až tak nestretával a proste som len začal - oni už mali zaužívané kontakty a miesta kam chodili ... iba som sa k nim pripojil a začal navštevovať miesta a spoznal ľudí ktorí im boli blízky/blízke ... tam som inak spoznal ,,fyzicky - reálne,, aj dievča ktoré o mňa javilo neskôr záujem, čiže to bolo cez iných ľudí ... ale to sa mi už dávno nestalo, momentálne som antispoločenský a mám kontakt iba s ľudmi ktorých už dlho poznám alebo teda net
ja som napríklad lietala zo vzťahu do vzťahu lebo som so sebou nevedela byť sama a to nie je nikdy dobré. máš len 20 rokov, určite neber tragicky to že teraz nikoho nemáš
a ďalej je to trošku zložité, ale pýtal si sa na zoznámenie, takže takto
s druhym tým takým vážnym som sa spoznala na intraku.
a s tretím tu na birdzi.
» www.birdz.sk/webka/gukol/sta...
-chce-ma-nejaka-mlada-krasavica--rpza-minutu-zlepsena-nalada-d/902332-mikroblog.html
naozaj
potom prišli hasiči ,že?
bolo upršané nedelne junove dopoludnie... vlastne, uz prestavalo prsat a slnko sa zacalo predierat cez tazke a dusne mraky..
obliekol som si svoj parkový plášť, na holé telo samozrejme a išiel som obšťastňovať dámy, ktoré náhodne prechádzali našim parkom...
ako na prvú som narazil na ŇU! Mala krásne elegantné červené šatičky, v tvári výraz, mladej neskúsenej, ale HRAVEJ panny.. v tom dusne, svetle a tých šatách s takmer nevinným výrazom vyzerala ako aniel a diabol súčasne!
Išla oproti mne a vtedy som to na ňu vybalil!
A ona mi hovorí:
"počuj kámo, ty si dobrý nejdeme radšej na zmrzku?"
a tak sa to celé začalo
a radím ti nesiliť to, príde to samo.