normalne som dosla (prvykrat som dosla len ako kamaratka lebo to bolo zo zaciatku take vselijake) predstavila sa zvladli sme nejake zakladne zdvorile kolecko najedli sme sa a bolo fajn
ziadna drama ale mala som pocit ze tam umriem ake nervy som mala
došla som k nim (potom ako som ho hodinu vonku presvedčiala, že ja nikam nejdem a určite sa im nebudem páčiť a bol doma len ocino tak prišiel ku mne, že nech si ma konečne obzrie a tak bolo to milé
to bolo ešte asi 2 týždne (približne) pred tým ako sme sa dali dokopy ... že mám isť nachvílu dnu, že sa prezlečie a pôjdeme von, v tom ma usadil do kuchyne jej otec a nabral mi guláš (alebo nejaku polievku, ale chutná bola) a spovedal ma pýtal sa ma na vieru, na mimozemšťanov a na hovadiny potom povedal že som rozumný chlapec a to bolo celé, jej mamina bola ticho skôr hh bolo to trápne, ale až tak veľmi trápne som sa necítil
zatiaľ sa poznám len s tatom, zoznámili sme sa vlastne ale po rozchode (akurát, že sme sa po roku a pol znova zafrajerili). v krčme na finále netuším čoho, kde ale hralo Chelsea! vlastne sme sa nikdy ani nejak extra nerozprávali, párkrát som mu brala objednávku, lebo chodil k nám na kafé.
Bola som u neho lebo ma presviedcal ze urcite nikto teraz nepride dom a zrazu jeho mamicka vo dverach: ahoj Tomasko chvilu na mna pozerala jak na votrelca potom sa nas zacala vypytovat ze ako sme sa zoznamili ci si rozumieme ( ) a tak, a usudila ze som mile dievca tak mi isla spravit gelovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ziadna drama ale mala som pocit ze tam umriem ake nervy som mala